Zou het niet geweldig zijn als je niet langer onzichtbaar blijft en eindelijk gehoord wordt?

Coaching  1 op 1

Graag neem ik je persoonlijk mee in dit traject dat je uitnodigt om "jezelf te ontmoeten, je groei te vieren, je hart te openen en de diepe verbinding met je essentie te voelen." Ontdek wat je hart je wil vertellen en hoe je ziel het leven wil vieren.

Voor iedereen die…

♡ Behoefte heeft aan inzicht, antwoorden, inspiratie en flow.
♡ Meer uit het leven wil halen en doen wat energie geeft.
♡ Het spannend vindt om volgende stappen te zetten.
♡ Graag wil werken aan persoonlijke groei.
♡ Voelt dat het anders mag, maar nog niet weet hoe.

♡ Anderen wil inspireren.

Praktisch: 

Sessie van één  uur in de zaak of online.

Je ontvangt inspirerende opdrachten en dagelijkse  bruikbare tools.

De focus ligt ophet creëren van een leven waar jij naar verlangt. Je leert om keuzes te maken die horen bij jouw natuurlijke flow, en te doen waar je nu eens écht blij van wordt.

Ja ! Ik wel meer weten

Prijs per sessie 55€ 

Afspraak maken

Tranformatieve bedrijfscoaching

"Als specialist in klantgerichte en servicegerichte bedrijven, richt ik me specifiek op sectoren zoals retail, beauty en de kappersbranche. Mijn expertise ligt in het helpen van deze bedrijven om een uitzonderlijke klantenservice te bieden en sterke klantrelaties op te bouwen. Maar mijn toewijding gaat verder dan dat. Ik geloof ook sterk in het welzijn van het personeel en het voorkomen van burnouts. Daarom integreer ik in mijn op maat gemaakte oplossingen ook strategieën en trainingen die de mentale gezondheid en het evenwicht van het personeel bevorderen, met een speciale focus op het verhogen van positiviteit binnen het team. Of het nu gaat om het optimaliseren van de winkelervaring, het verbeteren van online dienstverlening of het trainen van personeel in klantgericht denken, mijn doel is om holistische oplossingen te bieden die zowel de groei als het welzijn van klanten bevorderen."

 

Transformeer jouw Bedrijf: Een Stap naar Evenwicht en Succes

"We zijn jouw partner in het creëren van een werkomgeving waarin werknemers gedijen en bloeien. Voor kleine bedrijven die uitdagingen ervaren zoals personeelsverloop en communicatiehaperingen, en die streven naar verduidelijking van de structuur, bieden wij op maat gemaakte coaching en begeleiding."

Wat kun je verwachten?

1. Personeelsstabiliteit:

Ons programma richt zich op het verminderen van personeelsverloop door medewerkers te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling en welzijn. We helpen bij het identificeren van knelpunten en bieden oplossingen om een gezonde en stabiele werkomgeving te creëren.

2. Werving en Selectie:

Voor bedrijven die moeite hebben met het vinden van de juiste mensen, bieden wij screening en begeleiding bij het selectieproces. Door te luisteren naar de behoeften van het bedrijf en de stem van het personeel, helpen we bij het vinden van kandidaten die passen bij de bedrijfscultuur en de doelstellingen van het bedrijf.

3. Verbeterde Communicatie:

Effectieve communicatie is essentieel voor het succes van elk bedrijf. Wij bieden training en begeleiding om de communicatie binnen het bedrijf te verbeteren, zodat iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Door open en transparante communicatie te bevorderen, bouwen we bruggen tussen teams en versterken we de samenwerking.

4. Structuur en Betekenis:

Onze coaching richt zich op het creëren van structuur en duidelijkheid binnen het bedrijf, zodat iedereen weet wat er van hen wordt verwacht en hoe zij bijdragen aan het grotere geheel. Doormiddel van het gevoel van waarde te geven aan elke werknemer en hun belangrijkheid als schakel in het bedrijf, stimuleren we een gevoel van betrokkenheid en eigenaarschap.

5. Positieve Werkomgeving:

Wij geloven dat een positieve werkomgeving essentieel is voor het welzijn en de productiviteit van medewerkers. Met onze coaching helpen we bij het creëren van een cultuur van waardering, erkenning en ondersteuning, waar medewerkers zich geïnspireerd en gemotiveerd voelen om hun beste werk te leveren.

Klaar voor Verandering?

Investeer in de toekomst van jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we samen kunnen werken aan een positieve en succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.

Praktisch:

"Omdat elk bedrijf uniek is en zijn eigen behoeften heeft, beginnen we altijd met een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek luisteren we naar jouw specifieke uitdagingen en doelen, zodat we een oplossing op maat kunnen ontwerpen die perfect aansluit bij jouw verwachtingen. Op basis hiervan stellen we vervolgens een gedetailleerde prijsofferte op. Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze diensten niet alleen voldoen aan, maar overtreffen, jouw verwachtingen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en de eerste stap te zetten naar een succesvolle samenwerking!"