Fotoreading online via mail-messenger

 

Voor een snelle en betrouwbare foto reading, ben je bij ons aan het juiste adres! Ontvang inzicht en antwoorden via WhatsApp, Messenger of e-mail over onderwerpen zoals relaties, werk, je verleden, heden en toekomst.

  1. Onze kleine foto reading biedt een diepgaand inzicht met drie gerichte  vragen voor slechts €22. Stuur ons één foto en laat ons je begeleiden, of het nu gaat over liefde, werk of blokkades die je ervaart. Bestel nu

  2. Wil je meer diepgang? Kies dan voor onze grote foto reading. Voor slechts €33 ontvang je een uitgebreide analyse van maximaal twee foto's en vijf extra vragen waarop wij ons richten, variërend van relatie- en werkgerelateerde vragen tot inzichten over je verleden, heden en toekomst. Bestel nu

Wat ik van je nodig heb:

Bij elke reading hebben we enkele basisgegevens nodig: een foto, je volledige naam en geboortedatum. Vertrouw op onze expertise en laat ons je begeleiden op je pad, of het nu gaat over liefde, werk of blokkades die je hebt.

Welke vragen en inzichten mag je verwachten

Ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft met onze foto readings. Laat ons je leiden naar helderheid en inzicht over onderwerpen zoals relaties, werk, je verleden, heden en toekomst, evenals eventuele blokkades die je ervaart.

Reading en healing aangaande vorige levens en blokkades

Ben je nieuwsgierig naar wie je was en wat je deed in een vorig leven? Vraag je je af of de blokkades die je nu ervaart, hun oorsprong hebben in het verleden? Ontdek het met een reading over je vorige levens en blokkades.

Ik help je niet alleen om inzicht te krijgen in je vorige levens, maar ook om te begrijpen hoe eventuele blokkades uit het verleden zich in het heden manifesteren. Vaak herhalen zich patronen uit vorige levens in ons huidige bestaan, en het begrijpen van deze patronen kan cruciaal zijn voor onze persoonlijke groei en heling.

 

Tijdens deze reading ontvang je nieuwe inzichten over je vorige levens en hoe ze van invloed zijn op je huidige situatie. Ik help je om deze inzichten te integreren in je leven, zodat je kunt groeien en bloeien. de heling voor het op^heffen van blokkades gebeurt op afstand.

Wat ik van je nodig heb

Om een ​​reading over je vorige levens en blokkades te ontvangen, heb ik je geboortedatum en een recente foto van jou nodig. Voor deze diepgaande reading vraag ik een bedrag van 33€. De reading wordt vervolgens naar je toegezonden, zodat je op je gemak de inzichten kunt absorberen.

Laat mij je begeleiden op deze reis van zelfontdekking en heling.  Ja ik wil bestellen

Gidsenreading

Ervaar een diepgaande verbinding met je persoonlijke gids, een essentiële begeleider in jouw levensreis. Naast ons hebben we allemaal een team van spirituele begeleiders - een leraar, beschermengel, hoofdgids, heler en meer - die ons voortdurend omringen en ondersteunen. Deze liefdevolle aanwezigheid staat altijd klaar om ons boodschappen en begeleiding te bieden.

Het kennen van de naam van je gids en de leden van je spirituele team kan helpen om de communicatie te versterken en je manifestatiekracht te vergroten. Dit inzicht bevestigt ook dat je nooit alleen bent op je pad; je wordt voortdurend begeleid en ondersteund, zelfs als je het niet altijd bewust waarneemt.

 

Met een persoonlijke boodschap van jouw Gids krijg je inzichten die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften en situatie. Dit kan je helpen om helderheid te krijgen, obstakels te overwinnen en je spirituele groei te bevorderen.

Om een ​​persoonlijke boodschap van je gids te ontvangen, heb ik je geboortedatum en een recente foto nodig. Bovendien zal ik de naam doorgeven van je hoofdgids, de belangrijkste begeleider op je spirituele pad. Je mag ook drie gerichte vragen stellen, zodat de boodschap nog meer op jouw behoeften kan worden afgestemd.

Dit alles bieden we aan voor een prijs van slechts €22. Laat ons je begeleiden op jouw spirituele reis en je helpen om de verbinding met jezelf en je gids te verdiepen. Ja ik wil, ik bestel nu

Fluistering van de ziel consult online- of bij ons in de zaak

Een persoonlijke reading kan heel verhelderend zijn, als je het gevoel hebt dat alles even vastloopt in je dagelijks leven.

Als kanaal voor de onzichtbare wereld, geef ik samen met mijn gidsen antwoorden op je vragen en mag ik je inzichten doorgeven.

Hierdoor kan je bewust beslissingen nemen. 

En rust vinden in emoties waar je (even) op vastloopt.

Het kan deugd doen om een luisterend oor aan je zijde te hebben waardoor je een nieuwe kijk op situaties kan bekomen. 

lees meer 

Prijs 75€ 

Boek nu hier in de zaak !

Deze kan ook online! Slechts 55€.We sturen je de reading door via mail. Ja ik bestel online

Een aanrader voor een leuk moment onder vrienden.

Spirituele theekrans bij jouw thuis. 

Zin in een gezellige, spirituele bijeenkomst met je vrienden bij jouw thuis? Mijn dochter Caro en ik komen deze graag bij jullie verzorgen en geven jullie leuke inzichten en antwoorden op levensvragen! Ideaal voor een leuke dag met vriendinnen of bv. een vrijgezellenparty. Ook voor wie in veilige omgeving iets nieuws wilt ontdekken... 

Vanuit een holistisch standpunt gaan we op ontdekkingstocht. Ontdek de magie van orakelkaarten, bloemlezen en een gesprek met overledenen. 

Meer info

Prijs 299€

Prijs tot max 8 deelnemers

Ik ben trots te mogen aangeven dat ook mijn dochter Caro consulten geeft.

Na een zeer ernstige ziekte, waar ze een aantal keer oog in oog stond met de andere wereld is haar gave om in gesprek te gaan met onze dierbare overledenen sterker geworden.

Graag gebruikt ze deze liefdevolle verbinding dan ook om een telefoonlijn als het ware te zijn om samen met jou te communiceren.

Dit moment geeft je inzichten en is heel helend.

In gesprek met je overleden dierbare en je gidsen

Deze reading word gegeven door Caro.

Heb je nog een vraag aan iemand die is overleden?
Heb je geen afscheid kunnen nemen?
Of wil je gewoon graag even contact maken met iemand die je mist?
Als medium stem ik mij af op het hiernamaals, waardoor ik in contact kan komen met overledenen en hun boodschappen aan jou door kan geven. Het doorgeven van deze boodschappen werkt op een diep helend niveau. De rust in jezelf keert terug, waardoor je het gevoel zult hebben weer verder te kunnen.

Ook kan je vragen over je levensituatie stellen en geef ik je zo duidelijk mogelijk antwoorden die je inzichten geven, waar je mee aan de slag kan.

Optie1: bij ons in de zaak face tot face of via online gesprek messenger.

Prijs *50€*contact met één dierbaar van max 1uur.

Indien u meer info wenst of verschillende contacten wordt de prijs aangepast.

Nu boeken

Gsm nr : 0497 67 43 96 ( voor afspraken werkt dit het vlotst)

 

Optie 2: Een boodshap van je dierbaar overledenen via mailreading

Ervaar tijdens deze reading de subtiele fluisteringen van jou dierbare. We luisteren nauwlettend naar wie zich naar voren brengt en delen boodschappen die je een zacht, intens gevoel van herkenning geven, evenals inzichten die zij willen overbrengen. Deze reading is een van de meest serene ervaringen waarbij we ons richten op jouw behoeften en het onthullen van verborgen waarheden.

We vragen om een foto, naam en (geboortedatum) en naam van je dierbare om deze unieke verbinding te vergemakkelijken.

Laat ons je begeleiden op een reis van inzicht en heling, waarbij we putten uit de wijsheid van engelen en dierbaren om je pad te verlichten.

Prijs:33€

 

Gidsreading via mail of kies voor reading enals optie een tekening

Ontvang een persoonlijke boodschap van je gids, een essentiële begeleider in jouw leven. We hebben allemaal een team dat naast ons staat - een leraar, beschermengel, hoofdgids, heler, en meer. Dit team staat altijd ter beschikking om jou berichten en begeleiding te bieden. Vaak is het gemakkelijker om contact te maken en je manifestaties meer richting te geven wanneer we een naam kennen. Dit helpt je ook om meer te leren zien, om te begrijpen dat je de kracht hebt en dat je wordt begeleid. Niemand is ooit alleen.

Met een persoonlijke boodschap van jouw Gids, ontvang je nieuwe inzichten die je pad verlichten. Voor deze reading hebben we je geboortedatum en een recente foto nodig.

Bovendien zal ik een naam doorgeven van je hoofdgids. Je mag ook drie gerichte vragen stellen, zodat de boodschap nog meer op jouw behoeften kan worden afgestemd.

 Optie 1: online  enkel reading:Dit alles voor slechts €33.

Laat ons je begeleiden op jouw spirituele reis en je helpen de verbinding met jezelf en je gids te verdiepen. Bestel nu je gidsenreading

Optie 2: Caro tekent jouw  gids. en reading

Ben jij ook benieuwd wie er over je waakt, wie er bij je is ? 

Bij elke tekening hoort een schriftelijke reading.

Deze worden verstuurd per mail.

Prijs 66€

Nu bestellen