Boek je massage

Boek je coaching

Boek je reading

"Ons online boekingssysteem is momenteel buiten werking. Gelieve te boeken via WhatsApp, Messenger, e-mail of sms. Laat een bericht achter en we bellen u zo snel mogelijk terug. U kunt ook een voorkeurstijd aangeven voor ons terugbelmoment, samen met de gewenste dienst."

Voor een snelle en betrouwbare foto reading, ben je bij ons aan het juiste adres! Ontvang inzicht en antwoorden via WhatsApp, Messenger of e-mail over onderwerpen zoals relaties, werk, je verleden, heden en toekomst.

Onze kleine foto reading biedt een diepgaand inzicht met vier vragen voor slechts €22. Stuur ons één foto en laat ons je begeleiden, of het nu gaat over liefde, werk of blokkades die je ervaart.

Wat je zeker mag vermelden bij je aanvraag.

Bij elke reading hebben we enkele basisgegevens nodig: een foto, je volledige naam en geboortedatum. Vertrouw op onze expertise en laat ons je begeleiden op je pad, of het nu gaat over liefde, werk of blokkades die je hebt.

Vrgen die je kan stellen:

Ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft met onze foto readings. Laat ons je leiden naar helderheid en inzicht over onderwerpen zoals relaties, werk, je verleden, heden en toekomst, evenals eventuele blokkades die je ervaart.

Voor een snelle en betrouwbare foto reading, ben je bij ons aan het juiste adres! Ontvang inzicht en antwoorden via WhatsApp, Messenger of e-mail over onderwerpen zoals relaties, werk, je verleden, heden en toekomst.

Wil je meer diepgang? Kies dan voor onze grote foto reading. Voor slechts €33 ontvang je een uitgebreide analyse van maximaal twee foto's en vijf extra vragen waarop wij ons richten, variërend van relatie- en werkgerelateerde vragen tot inzichten over je verleden, heden en toekomst.

Wat je mag doorsturen

Bij elke reading hebben we enkele basisgegevens nodig: een foto, je volledige naam en geboortedatum. Je vragen!

Vertrouw op onze expertise en laat ons je begeleiden op je pad, of het nu gaat over liefde, werk of blokkades die je hebt.Ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft met onze foto readings. Laat ons je leiden naar helderheid en inzicht over onderwerpen zoals relaties, werk, je verleden, heden en toekomst, evenals eventuele blokkades die je ervaart.

Gidsen reading

€ 22,00

Gidsen reading

€ 22,00

Ontvang een persoonlijke boodschap van je gids, een essentiële begeleider in jouw leven. We hebben allemaal een team dat naast ons staat - een leraar, beschermengel, hoofdgids, heler, en meer. Dit team staat altijd ter beschikking om jou berichten en begeleiding te bieden. Vaak is het gemakkelijker om contact te maken en je manifestaties meer richting te geven wanneer we een naam kennen. Dit helpt je ook om meer te leren zien, om te begrijpen dat je de kracht hebt en dat je wordt begeleid. Niemand is ooit alleen.

Met een persoonlijke boodschap van jouw Gids, ontvang je nieuwe inzichten die je pad verlichten. Voor deze reading hebben we je geboortedatum en een recente foto nodig. Bovendien zal ik een naam doorgeven van je hoofdgids-leraar-

Je mag ook drie gerichte vragen stellen, zodat de boodschap nog meer op jouw behoeften kan worden afgestemd. Dit alles voor slechts €33.

Laat ons je begeleiden op jouw spirituele reis en je helpen de verbinding met jezelf en je gids te verdiepen.

Ervaar tijdens deze reading de subtiele fluisteringen van engelen en dierbaren. We luisteren nauwlettend naar wie zich naar voren brengt en delen boodschappen die je een zacht, intens gevoel van herkenning geven, evenals inzichten die zij willen overbrengen. Deze reading is een van de meest serene ervaringen waarbij we ons richten op jouw behoeften en het onthullen van verborgen waarheden.

We vragen om een foto, naam en geboortedatum om deze unieke verbinding te vergemakkelijken. Laat ons je begeleiden op een reis van inzicht en heling, waarbij we putten uit de wijsheid van engelen en dierbaren om je pad te verlichten.

Indien je heel graag specifiek een boodschap ontvangt van een dierbare vermeld dan steeds de naam.

Een persoonlijke reading kan heel verhelderend zijn, als je het gevoel hebt dat alles even vastloopt in je dagelijks leven.

Als kanaal voor de onzichtbare wereld, geven we antwoorden op  je vragen. en mag ik je inzichten doorgeven.

Hierdoor kan je bewust in je leven, de keuzen maken die jij nodig hebt om een richting te kiezen. 

En rust te vinden op emoties waar je even in vastloopt.

Het kan deugd doen om een luisterend oor aan je zijde te hebbenen een nieuwe kijk op situaties te kunnen overzien.

 

Een persoonlijke reading waar het enkel om jou gaat!

We werken op een uniek manier met ons eigen orackel deck.

Je kan met alle thema’s terecht

Relatie- liefde-werk- financieel

Je mag hier vragen stellen die jou bezig houden, verder voelen we elke maand door en de tendensen van het jaar.

 

Ben je nieuwsgierig naar wie je was en wat je deed in een vorig leven? Vraag je je af of de blokkades die je nu ervaart, hun oorsprong hebben in het verleden? Ontdek het met een reading over je vorige levens en blokkades.

Ik help je niet alleen om inzicht te krijgen in je vorige levens, maar ook om te begrijpen hoe eventuele blokkades uit het verleden zich in het heden manifesteren. Vaak herhalen zich patronen uit vorige levens in ons huidige bestaan, en het begrijpen van deze patronen kan cruciaal zijn voor onze persoonlijke groei en heling.

Tijdens deze reading ontvang je nieuwe inzichten over je vorige levens en hoe ze van invloed zijn op je huidige situatie. Ik help je om deze inzichten te integreren in je leven, zodat je kunt groeien en bloeien.

Om een ​​reading over je vorige levens en blokkades te ontvangen, heb ik je geboortedatum en een recente foto van jou nodig. Voor deze diepgaande reading vraag ik een bedrag van €33. De reading wordt vervolgens naar je toegezonden, zodat je op je gemak de inzichten kunt absorberen.

Laat mij je begeleiden op deze reis van zelfontdekking en heling.Je kan hierbij een terugkerend patroon doorgeven en of vragen waardoor je niet verdere stappen kan nemen in je leven.

 

Alles word je via mail verzonden, hiervoor betaal je slechts 65€

Toch graag je tekening verstuurd? Dit kan maar worden er ook verzenend kosten aangerekend en word het steeds aangetekend opgestuurd.

Hiervoor dien je dan even een extra mailtje te sturen.

De fotoafbeelding hier gebruikt is niet hoe uw tekening  er gaat uitzien. Indien je je beschermengel wenst of kosmische begelieder graag ook even vooraf aangeven. Anders tekenen wij uit wie het eerst doorkomt. Ieder mens heeft meerdere gidsen, gaande van beschermengelen, zielsverwanten, kosmische begeleiders leraars....

Tekeningen worden volledig uitgetekend op de traditionele manier, alles word met de hand uitgewerkt, geen online tekenprogramma. 

WhatsApp consult

€ 111,00

WhatsApp consult

€ 111,00

Gedurende een maand ben ik jouw intuitieve rechterhand! Jjij kan van maandag tot vrijdag tussen 9.00u en 17.00u al jouw vragen aan mij stellen. Je stuurt een mail of een whatsapp bericht en ik kijk met je mee, coach en voel in. Weet je even niet welk jou volgende stap mag zijn? Zit je teveel in je hoofd? Blokkeer je ? Heb je even een duwtje nodig? Stel je vraag en ik reageer altijd binnen de 24uur (niet in weekends). Zo blijf je steeds in je flow en kan je een snelle groei maken. 

Afstandshealing

€ 55,00

Afstandshealing

€ 55,00

Heb je behoefte aan energetische balans en innerlijke rust, maar zoek je een alternatieve benadering die jou op afstand kan helpen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Afstandshealing is een krachtige vorm van energietransmissie die zich richt op het herstellen van de verbinding tussen jouw lichaam, geest en ziel, zelfs als je ver verwijderd bent van de healer.

Wat houdt een afstandshealing in?

Bij afstandshealing wordt er geen fysiek contact gemaakt. Het is een vorm van behandeling waarbij de healer, via een energetische verbinding, jouw energielichaam bereikt en in balans brengt. Net zoals bij draadloze verbindingen tussen apparaten, zijn wij ook energetisch met elkaar verbonden. Door mijn jarenlange ervaring en expertise in afstandshealing, kan ik je verzekeren dat deze methode effectief is, zelfs als het concept voor jou nog vaag of zweverig klinkt.

Zin in een gezellige, spirituele bijeenkomst met je vrienden bij jouw thuis? Mijn dochter Caro en ik komen deze graag bij jullie verzorgen en geven jullie leuke inzichten en antwoorden op levensvragen! Ideaal voor een leuke dag met vriendinnen of bv. een vrijgezellenparty. Ook voor wie in veilige omgeving iets nieuws wilt ontdekken... 

Vanuit een holistisch standpunt gaan we op ontdekkingstocht. Ontdek de magie van orakelkaarten, bloemlezen, gesprek met de overledenen. 

Prijs 299€

Prijs tot max 8 deelnemers

Onze huisregels:

Bij symptomen van verkoudheid, griep, covid, vragen wij beleeft uw afspraak te verplaatsen.

Goede afspraken maken goede vrienden.

Gelieve ons steeds zo snel mogelijk te mailen of te bellen indien u uw afspraak wenst te verplaatsen, zodat wij deze ruimte kunnen openzetten voor andere klanten.

 • Hygiëne vinden we heel belangrijk, en zorgen er dan ook voor dat u steeds in een nette behandelruimte terecht komt. Het is prettig als u ook aan uw hygiëne denkt.
 • Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden.
 • Eventueel medicijngebruik of behandeling van een arts, therapeut of specialist, dienen voor aanvang van de behandeling meegedeeld te worden.
 • Wij werken enkel op afspraak.
 • Wij behouden het recht om cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen of anderszins aanleiding geven tot contra-indicatie.
 • Roken is niet toegestaan in onze behandelruimte.
 • Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de behandeling gestaakt worden. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw arts hiermee instemt.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van het verzwijgen van medische informatie (bv. lichamelijke of geestelijke aandoeningen, blessures, medicijngebruik)
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadiging van persoonlijke bezittingen.
 • Gemaakte afspraken dienen minimaal 24 uur op voorhand te worden geannuleerd. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden aangerekend.
 • Belangrijk
  Ondanks het helende effect van massage, kan er bij bepaalde aandoeningen geen behandeling worden uitgevoerd:
 • Bij koorts, griep
 • Bij breuken aan lichaamsdelen die nog niet volledig genezen zijn.
 • Bij open wonden.
 • Bij mensen die een orgaantransplantatie hebben ondergaan
 • Bij mensen met een trombose
 • Mensen die onder invloed van drugs of alcohol zijn.
 • Tijdens de actieve behandelfase van kanker.

Vraag steeds advies aan uw huisarts.

Door het maken van een afspraak verklaar ik mij akkoord met de huisregels.

Wij behouden ons het recht om een klant te weigeren 

U kan ons een een factuur aanvragen.

Ons Btw nr 0500984808

Voor vredere vragen kan u steeds bij ons terecht.