Reactie plaatsen

Reacties

Hendrick
2 maanden geleden

wat een zever allemaal, vooral bij die Fene...
Al die spirituele zouden in de psychiatrie moeten zitten ja

Isabelle Philippart
6 maanden geleden

Lieve Yolanda,

reeds meerdere opleidingen heb ik nu bij jou gevolgd. En mijn vertrouwen in jou is groot omdat jij echt vanuit je hart werkt, met het hart op de tong, en steeds open en tolerant bent in geven en ontvangen van feedback en uitwisselingen in woorden en gevoelens.
Als coach zet jij je meer dan 100% in, en ben je liefdevol en geduldig. Zeker ook recht voor de raap, uniek en empaptisch.
Je opleidingen die ik tot nu toe gevolgd heb, waren diepgaand, zeer waardevol, leerrijk, spiegelend, en vooral ook gewoon heel fijn. Je hebt steeds treffend advies op de juiste moment, waarvoor dank.

Ik wens je nog vele mooie leerrijke coachings voor jezelf toe, en voor je studenten.

Namasté,
Isabelle

Karin Van Elsen
een jaar geleden

Allereerst een heel grote dank Yolanda. Ik heb bij Yolanda het intuïtief traject gevolgd het is een 1 op 1 traject waar Yolanda alle tijd voor je neemt + het werken met de engelen. Ik heb hierdoor al veel vooruitgang voor mezelf gemaakt , bewustwording, ik ben al zoveel jaren op zoek ook naar mijn missie en vond het maar niet , en nu bij Yolanda heb ik al zover inzichten en een andere kijk op dingen gekregen en daarbij is ze ook een grote steun en begeleidster een echte aanrader, ik ben echt blij haar te kennen . Ook de bewustwordingsmassage . En ik stop nog niet , ik ga nu verder met de cosmic awers. Yolanda je bent een heel mooie ziel 🙏🧚‍♂️💕

Annelies
een jaar geleden

Via enkele vriendinnen kwam ik in contact met Yolanda. Eerst deden we enkele healings met wat massage van hoofd/voeten.
Yolanda kan heel goed luisteren, ze luisterde naar mijn verhaal over mijn ziekte: darmkanker met uitzaaiingen naar lever en ondertussen naar het bot. Toen ik in januari een zware heupoperatie moest ondergaan en een gedeeltelijke tumorresectie kreeg, stond ze me echt goed bij. Als er iets was, kon ik naar haar bellen of sturen. Kortom, bij haar voelde ik me echt goed. (Ik had al voordien enkele sessies bij verschillende psychologen achter de rug)
Yolanda was anders, zij kon / kan op een hele andere manier je een nieuwe kijk geven op de dingen…
Toen ik tijdens een van mijn laatste scans te horen kreeg dat er ook uitzaaiingen op de longen waren, was ze opnieuw een echte ondersteuning voor me. Ondertussen volg ik bij haar Coaching: Intuïtief levenstraject, waarbij ik gedurende 3 maand echt dagelijks beroep op haar kan doen… en dat voelt zo goed.
Ze weet me met de juiste woorden te bereiken; die anderen niet kunnen zeggen of geven. Ze is een ware ondersteuner voor mij en ik ben zo blij dat ik haar heb leren kennen en dat ze in mijn leven is gekomen. Ik ben haar erg dankbaar ❤️

Myriam
een jaar geleden

In de loop der jaren was ik al bij verschillende spirituele coachen en mediums langsgeweest, op zoek naar iemand die me echt kon helpen met de ongeziene wereld. Tot ik Yolanda tegenkwam. Sinds 10 jaar alweer leert, helpt ze mij met inzichten en spiritualiteit. Lieve mensen,Yolanda is een krak in haar vak . Of je nu kiest voor een opleiding, healing,workshop,reading, contact met de zielen die je mist.... Voor mij is ze de beste . Yolanda : balsem voor je ziel . Warme groet Myriam

Joske heylen
een jaar geleden

Hey Yolanda
Ik wil je graag bedanken voor de hele mooie intense healing.
Deze heeft mij echt geholpen om in mijn kracht te komen en erin te geloven .
Dikke knuffel 💚

Patrick
een jaar geleden

Holistische massage, nu heb ik al héél wat ervaring met spiritualiteit, energetische healing ect.
Vandaag een eerste keer langs geweest bij praktijk ANDA WoW wat een krachtige dame.
Bij binnenkomst merkte ik dat er een sterke energie aanwezig was.
Tijdens de behandeling kon je dit ook echt voelen, ze wist waar de blokades zaten en heeft eraan gewerkt.
Na afloop de nodige tools meegekregen alsook inzichten in hoe sommige dingen zich kunnen manifesteren (intentie, hoe, actie).
Een prachtig en vooral dankbaar moment
Dank u Yolanda Namasté.