Leuk met een groepje vrienden onder elkaar bij jou thuis! Of eventueel met je groepje bij ons In loksbergen.

Ben je op zoek naar een unieke en gezellige ervaring met je vriendinnen? Wil je een onvergetelijke dag vol inzichten, antwoorden op levensvragen en spirituele connecties? Dan is een Bloemlezing of een leuke spiritueel getinte precies wat je zoekt!

 

Wat kunnen wij voor jou en je vriendinnen betekenen?

Wij creëren van een warme, inspirerende sfeer waar jij en je vriendinnen kunnen genieten van een bijzondere middag. Of het nu gaat om een ontspannen dag met vriendinnen of een speciale gelegenheid zoals een vrijgezellenfeest, wij zorgen voor een ervaring die jullie nog lang zullen koesteren.

 

Wat staat je te wachten?

Tijdens onze spirituele bijeenkomsten duiken we samen met jou en je vriendinnen in boeiende onderwerpen die jullie zelf kiezen. Of het nu gaat om het verkennen van levensvragen, het ontdekken van nieuwe inzichten of het contact leggen met de spirituele wereld, wij passen ons aan jullie wensen aan.

 

Kies voor het fascinerende proces van bloemlezen.

Bloemlezen is niet alleen een leuk en interactief moment, maar ook een manier om persoonlijke boodschappen te ontvangen vanuit de spirituele wereld. Deze boodschappen zijn op maat gemaakt voor elk individu en kunnen variëren van inzichten over het heden tot boodschappen van dierbare overledenen. Het is een unieke ervaring die diepe connecties en waardevolle inzichten biedt.

Hoe werkt bloemlezen?

Tijdens een bloemlezing gebruiken we bloemen als instrumenten om boodschappen te ontvangen. Elk bloemblaadje vertelt een verhaal, en samen onthullen ze de antwoorden die je zoekt. Of het nu gaat om begeleiding op je levenspad, een boodschap van een geliefde, een geruststelling of zelfs een vleugje humor, bloemlezen opent de deur naar een wereld van betekenisvolle inzichten.

Bloemen voorzie je zelf en koop je bij voorkeur 3 dagen op voorhand. Zo nemen ze reeds energie op bij je thuis en komen boodschappen krachtiger door.

Of  liever Boodschappen van de Engelen en onze dierbaar overledenen.

Wat kun je verwachten?

Engelenboodschappen: Ontvang liefdevolle begeleiding en inzichten van engelen die over waken en je pad verlichten.

Contact met Dierbaren: Sta open voor de liefdevolle aanwezigheid van dierbare overledenen. Laat hun boodschappen je hart verwarmen en troosten.

Helende Energie: Laat de helende energie van engelen en dierbaren je omringen, waardoor je een gevoel van rust en geborgenheid ervaart.

Persoonlijke Groei: Ontdek hoe het luisteren naar spirituele boodschappen je kan helpen groeien op zowel persoonlijk als spiritueel niveau.

Verbondenheid: Creëer een diepe verbinding met engelen en dierbare zielen, waardoor je je nooit alleen zult voelen op je levenspad.

Waarom kiezen voor Spirituele Samenkomsten?

  • Intieme Setting: Onze bijeenkomsten vinden plaats bij jou thuis, in een vertrouwde en ontspannen omgeving of op aanvraag bij ons in de zaakte loksbergen.
  • Persoonlijke Aandacht: Wij stemmen onze bijeenkomst af op de wensen van jou en je vriendinnen.
  • Diepgaande Ervaring: Reeds 10 jaar ervaring en die deel ik graag inpersoonlijke boodschappen voor iedere deelnemer.
  • Memorabele Momenten: Creëer blijvende herinneringen met een onvergetelijke spirituele ervaring.

Reserveren en Contact

Klaar om een onvergetelijke spirituele bijeenkomst te plannen? Neem contact met ons op om de details te bespreken en het perfecte thema voor jouw groep te kiezen. We kijken ernaar uit om samen met jou en je vriendinnen een betekenisvolle en gezellige middag te beleven!

 

  • Vast prijs voor een middag of avond op verplaatsing is 299€ voor de ganse groep.
  • Max aantal aanwezigen 8.

Laat de spirituele reis beginnen...