Ontwaak je Engelenkracht 

"Touched by an angel"

Ben je gefascineerd door de mystieke wereld van engelen en wil je de magie van hun aanwezigheid ervaren? Zoek niet verder, want mijn individuele Engelen Coaching sessies bieden jou de mogelijkheid om op een dieper niveau in contact te komen met deze prachtige wezens en de universele energie om je heen.

Heb je ooit tekens ontvangen op momenten van twijfel, antwoorden op je vragen, of een warm gevoel van bescherming? Dat kunnen de engelen zijn die je begeleiden.

Heb je ooit tekens ontvangen op momenten van twijfel, antwoorden op je vragen, of een warm gevoel van bescherming? Dat kunnen de engelen zijn die je begeleiden.

Wat biedt mijn coaching:

  • Leer Channelen: Ontwikkel je intuïtie en maak verbinding met de engelen om boodschappen te ontvangen.

  • Ontdek de betekenis van Tekens: Leer de subtiele tekens herkennen die de engelen je sturen in je dagelijks leven.

  • 24/7 Begeleiding van de engelen: Realiseer je dat de engelen altijd aan je zijde staan en dat je ze om hulp kunt vragen.

  • Verhoog je Energiefrequentie: Laat je omringen door licht en liefde, waardoor je pad helderder en lichter wordt.

  • Werken met orakelkaarten: Ontvang persoonlijke boodschappen die speciaal voor jou zijn.

  • Individuele Sessies: Elke sessie is specifiek gericht op jouw groei en duurt ongeveer een uur. Je kunt op je eigen tempo groeien en ervaren, waarbij je jouw eigen patronen en obstakels aanpakt. Je leert vanuit je eigen levenservaring inzichten te winnen en deze te integreren.

Waarom kiezen voor mijn coaching:

Met mijn jarenlange ervaring en diepe verbinding met de engelen, ben ik enthousiast om jou te helpen je eigen kanaal met de engelen te activeren. Dit is je kans om gedragen te worden door de Aartsengelen en nooit meer alleen te zijn op je spirituele reis. Laten we samen verbinden en groeien.

Ben jij klaar om je engelenkracht te ontwaken en te activeren? Sluit je aan bij mijn individuele Engelen Coaching en laten we samen op ontdekkingsreis gaan!

            

Praktische details 

Sessies kunnen online of bij ons in de zaak te loksbergen
Investering in jezelf 55€ per sessie van 1uur.