"Luister naar je gevoel, geef jezelf een stem; de sleutel tot veerkracht en positiviteit."

Welkom bij Praktijk Anda, waar wij begeleiding op het pad naar transformatie.

 

 Ik begeleiding zowel individuen als bedrijven die streven naar groei, balans en effectiviteit.

Onze missie is helder: 

 Structuur brengen in zowel zakelijke als persoonlijke trajecten, waarbij we luisteren naar de behoeften van onze cliënten en hen begeleiden naar het vinden van hun eigen stem.

Of je nu worstelt met het beheersen van de chaos in je bedrijf of het vinden van evenwicht in je persoonlijke leven, wij zijn er om je te ondersteunen. Met een focus op het aanpakken van burn-out, het bevorderen van servicegerichtheid en het versterken van klantvriendelijkheid, helpen we kleine bedrijven en individuen om hun volledige potentieel te realiseren.

Onze aanpak is persoonlijk, praktisch en positief. We geloven in het empoweren van onze cliënten, zodat ze zich gehoord en gezien voelen, niet alleen door anderen, maar ook door henzelf. Samen werken we aan het creëren van een leven en een bedrijf dat gedijt, waarbij we streven naar meer voldoening, veerkracht en positiviteit.

Klaar om de volgende stap te zetten naar een leven en een bedrijf dat in balans is en floreert? Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Waarom kiezen voor een service uit ons aanbod

Kies voor een transformatie Coaching traject:  

Onze missie is helder: het bevorderen van een werkomgeving waarin communicatieve vaardigheden, servicegerichtheid en structuur samengaan met het welzijn van werknemers. We geloven in het luisteren naar zowel de stem van het bedrijf als die van de werknemer, omdat we begrijpen dat dit essentieel is voor succes op lange termijn. In een tijd waarin burn-outs vaak voorkomen, bieden wij op maat gemaakte coaching om organisaties te helpen hun personeel te ondersteunen en te laten floreren. Laten we samen werken aan een cultuur van veerkracht en succes.

Meer info

Kies voor een readingen:

Fluistering van de ziel

Zit je met veel vragen?"Voel je de behoefte aan inzicht, antwoorden, inspiratie en meer flow in je leven? Zit je vast op het gebied van relaties of werk? En lukt het je even niet alleen? 

Kies voor online of bij ons in de zaak.

Meer info

Kies voor helend lichaamwerk:

Soms wil je niet praten, maar wil je gewoon even rust in je hoofd, je lichaam is moe en heb je nood aan balans.

 

 

Meer info

Wat mag je verwachten? Bij persoonlijke coaching

Antwoorden op je vragen vind je niet altijd buiten jezelf, maar in de rijkdom van jouw innerlijke wereld.

  • Meer thuiskomen bij jezelf. Zonder ruis, zonder filter gewoon je zachte waarheid spreken.
  • Je eigenwaarde meer herkennen.
  • Leven met meer energie en vanuit rust.
  • Zelf beslissingen nemen, door je hoofd stil te krijgen.
  • Je gaat patronen, plaatsjes en overtuigingen die jou vandaag niet meer dienen en herkennen, zodat je ze kan los-koppelen uit je bestaan.

"Sta even stil, luister naar je eigen fluisteringen en ontdek de kracht die al in jou leeft."