Coaching persoonlijk 1 op 1

 

Graag neem ik je persoonlijk mee in dit traject dat je nodigt je uit om" jezelf te ontmoeten, je groei te vieren, je hart te openen en de diepe verbinding met je essentie te voelen." Ontdek wat je hart je wil vertellen en hoe je ziel het leven wil vieren. Hier draait het om jou noden.

Wat mag je verwachten

" Kies je volledig voor jezelf.

  • Je leert het leven vanuit jouw waarheid en geeft gehoor aan het diepe verlangen om je dromen te verwezenlijken.
  • Samen ontdekken we wat jou energie geeft, en je essentie wordt glashelder.
  • In deze periode claim je jouw eigen ruimte, omarm je authenticiteit en smeed je een diepe verbinding met jezelf en de wereld om je heen.
  • We stellen een concreet plan op en brengen jouw eerste stappen in beweging.
  • Het is nu jouw tijd om te stralen, en dit traject voorziet je van de krachtige gereedschappen die je nodig hebt om dat te bereiken."

Modules die aan bod komen

IK BEN

Patronen doorbreken en zo thuiskomen bij jezelf.

IK WIL

De weg vrijmaken om gehoor te geven aan je wensen en verlangens.

IK KAN

Je wijze ziel te herkennen en de talenten die er huizen als doel in te zetten voor je eigen leven.

IK DOE

Samen maken we een stappeplan dat voor jou goed voelt.

Voor iedereen die…

♡ Vast loopt en wel wat hulp kan gebruiken
♡ Behoefte heeft aan inzicht, antwoorden, inspiratie en flow
♡  leven positief wil veranderen
♡ Meer wil doen wat hij/zij echt leuk vindt
♡ Het spannend vindt om volgende stappen te zetten
♡ Het lastig vindt om in de flow te blijven
♡ Niet meer wil moeten maar terug wil naar plezier in het leven
♡ Graag wil werken aan zijn persoonlijke groei
♡ Voelt dat hij/zij het anders mag doen maar niet weet hoe
♡ Bereidt is om in zichzelf te investeren en ruimte te creeren.

Wat mag je  praktisch verwachten

1/1 Coaching: Wij adviseren minstens eén keer per maand  een uitgebreide sessie van anderhalf uur ( 3 sessies zijn aangeraden), te loskbergen in de zaak of online. Ik combineer mijn kennis als coach en healer om je stap per stap te helpen. Tijdens deze sessie zullen je noden besproken worden, zal er een reading gegeven worden en kijk ik vanuit je diepere lagen wat we nog mogen healen. Vanuit mijn gave om af te stemmen op jouw energie is het ook mogelijk en niet minder krachtig om deze sessie op afstand te ervaren. Ik gebruik hiervoor mijn expertise als medium en ga ook kijken in de orakelkaarten. Op deze manier kijken we ook naar de lagen die nu nog niet zichtbaar zijn. Ik laat je duidelijk zien, wat er zich afspeelt onbewust en bewust. Zo kan jij stappen zetten om je persoonlijke of spirituele groei helemaal tot bloei te laten komen.

Whatsapp/ Q&A sessie

Gedurende dit traject ben ik jouw intuitieve rechterhand! Jjij kan van maandag tot vrijdag tussen 9.00u en 17.00u al jouw vragen aan mij stellen. Je stuurt een mail of een whattsapp en ik kijk met je mee, coach en voel in. Weet je even niet welk jou volgende stap mag zijn? Zit je teveel in je hoofd? Blokkeer je ? Heb je even een duwtje nodig? Stel je vraag en ik reageer altijd binnen de 24uur,  vaak binnen de twee uur. Zo blijf je steeds in je flow en kan je een snelle groei maken. Mijn eerste taak maandagochtend is of er mails zijn binnen gekomen die dringend antwoord nodig hebben.

Online platform

Tijdens dit traject krijg je toegang tot een online platform, waar je oefeningen, meditaties en tal van interessante tools tot je beschikking krijgt. In leesvorm alsook in video.

Samen verdiepen we ons in:

Volg je hart .Ik leer je hoe jij zelf kan gaan voelen wat jij nodig hebt om je gelukkig te voelen.

Daarnaast kijk ik met je mee op een dieper level. Ik gebruik mijn gave om af te stemmen op jouw energie en help je zo te zien wat er bij jou op bewust en onbewust vlak speelt. Hierbij krijg je tal van inzichten, maar is het belang van je eigen aha moment zeker de hoofdzaak. Het leren aanvoelen wat je hogere zelf aangeeft staat centraal.

Samen bekijken we welke belangrijke beslissingen jij stap voor stap kan nemen om te leven volgens jou waarheid. Leven op een manier zodat het ook echt stroomt. Welke keuzes passen bij jou? Hoe kan jij leven op een manier die goed voelt voor jou? Beperken die er eventueel nog zijn opheffen. Omstandigheden en mensen aan trekken die echt passen bij jou op een manier die past bij jou. Denk bijvoorbeeld an het toepassen van de wet de aantrekking etc.

Healings. Tijdens het traject gaan we blokkades opheffen en patronen doorbreken die jou nu tegen houden om het beste uit je leven te halen We gaan nieuwe sleutels ontdekken die jou helpen je weg te bewandelen.We gaan keuzes maken die volledig bij ons passen, niet een afgezwakte versie van onszelf.Ik gebruik mijn helende vermogens om healings te doen, zowel 1:1 als op afstand, om zo een shift in jouw leven tot stand te brengen.

We gaan jouw bewuste en onbewuste beperkende gedachtes omdraaien dmv op jouw energie afgestemde affirmaties. Magisch om te zien hoeveel kracht er zit in jouw gedachtes! Ik help je jouw eigen manifestatie en creatie kracht volop in te zetten. Ook zet ik mijn eigen manifestatie en creatie kracht in voor jou. Laat magie je leven begeleiden! Ik leer je hoe jij hulp kan vragen aan het Universum, hoe je de antwoorden en tekens ontvangt etc. 

Ik loop drie maanden met jou mee. Zichtbaar voor jou als we elkaar zien of spreken en op de achtergrond waarbij ik in de energie meeloop. De rest van de tijd zal ik voor jou indien nodig op afstand energie werk en healings doen en mijn eigen manifestatie en creatie kracht inzetten.

Ook hebben we een zeer gesloten groep op fb met gelijkgestemde zielen, hier plaats ik voldoende filmpjes die je ook helpen je focus te bewaren en inzichten te verschaven. Je krijgt levenslang recht hier mee verder te  groeien.

Prijs per sessie 55€  of 222€ voor 5 sessies met inbegrepen intake gesprek

Investeer in jezelf

Wil jij dit ook of wil je meer informatie of eerst kennis maken met mij? Plan dan nu een, geheel vrijblijvend, kennismakingsgesprek in zodat we kunnen kijken of we een match zijn! De kosten van het Intuitief Leven traject zijn €555,-  Indien gewenst kan dit in delen betaald worden.

Schrijf je in of geef een seintje bij vragen.