Wij waarderen ook uw revieuw

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.


Dit is wat onze klanten vinden

 

Annick 

Ben heel blij met de lezing van de levensboom. Het was er boenk op. Dankjewel dat ik u mag kennen.

Steffi

Yolanda is een fantastische en heel zachte coach. Ik heb bij haar al verschillende opleidingen en workshops gevolgd, alsook helende massages bij haar geboekt... En haar werk is echt geweldig. Voor mij een absolute aanrader voor iedereen (maar vooral voor hooggevoeligen) die wil groeien en hun essentie willen leven ❤️ Ni twijfelen!

Ik ben al superlang klant bij Praktijk Anda en ik ben nog steeds elke dag dankbaar voor Yolanda en haar bijzonder team. Ze hebben mij al zoveel verschillende fantastische ervaringen, inzichten en healings gegeven die eigenlijk moeilijk onder woorden te brengen zijn...

Wat ik heerlijk en erg ontspannend vind, zijn de healende massages. Het energetisch veld dat je nodig hebt wordt gezet, zo kan je helemaal in ontspanning gaan en beleven wat er op dat moment nodig is. Er wordt gewerkt met heerlijke olietjes, geurtjes, edelstenen etc. En daarbovenop kan je gewoon genieten en voel je je echt wel veilig en in goede handen...

Ook de workshops die ik al gevolgd heb (doorlopen van chakra's, werken met gidsen, starseed calling etc) bij Yolanda vind ik super omdat ze over zoveel wijsheid beschikt. Ik steek er elke keer zoveel van op en voel mezelf ook steeds groeien in deze zaken. Ik merk dat ik er elke keer heel veel uithaal en de info, wijsheid en ervaring ook blijf meenemen in mijn dagdagelijks leven. Zelfs al is dat niet meteen tijdens de cursus zelf, dan merk ik dat dit vaak enkele weken of maanden later op mijn pad komt... En dat ik mij er dan verder in mag verdiepen. Dat is heel fijn om dit te ervaren.

Onlangs ben ik ook DE mega magische wandeling gaan doen door de cocon van moeder aarde en verschillende krachtplekken. Dit was echt een speciale, magische ervaring. Je voelt de energie, je komt in contact met je hogere zelf en krijgt een heleboel inzichten... De wandeling zelf is gewoon één en al magie! Ik kan het niet anders uitleggen :-) Je voelt het vooral.

Dank je wel Yolanda, Femke & Caro, voor jullie energie, wijsheid en mooie harten. Ik hoop dat jullie nog heel veel mensen mogen helpen op hun zielenpad, want bij jullie zitten ze ongetwijfeld helemaal goed <3

Veel liefs! Steffi

linda

Ga je naar Yolanda voor een massage , een reading, een curcus, altijd word je liefdevol ontvangen en verder geholpen. Ook al brengt ze het liefdevol, toch weet ze je te raken op de punten waar je kan aan werken om verder te groeien en word je daar heel proffesioneel in begeleid . Ik kan hier nog uren over doorgaan, maar kan alleen maar zeggen, een echte aanrader 😁

Dockx ilse 

Heb een top Reading gehad. Alles was herkenbaar wat ze mij vertelde. Het is een aanrader om te laten doen

Sandrine

Heel fijn ervaring! Geweldig mooie boodschappen gekregen en zeer leuke tips! Een heel mooie persoon! Dank u Yolanda voor dit mooie moment en de prachtige boodschappen die je mij mocht door geven!

Sofie

 

Ik heb Yolanda leren kennen tijdens een online opleiding als een warme aangename persoonlijkheid. Tijdens deze periode was ik steeds weer verbaast over haar kennis, flexibiliteit en ervaring.
Zij brengt stimuleert je om je beste zelf te zijn, denkt actief mee over de mogelijkheden (zonder ze op te dringen) en reikt op de juiste moment de juiste tools aan!
Ook de afstandhealing was een fijne en bijzondere ervaring!

Lindsay

De Bewustwordingsmassage was zeer goed!

Katleen

Heel aangename ervaring! Al meermaals een massage laten doen en telkens helemaal ontspannen en blij buitengekomen. Yolanda is erg professioneel, gastvrij, vriendelijk, rustig en heeft een enorm mooi talent om je helemaal tot rust te laten komen!

Jolien


Zoals altijd : top !!!
Rina
 
Zoals steeds, batterijtjes weer 100% opgeladen. Super ontspannend en helend.
Anoniem
 
Super behandeling! Had holistische massage geboekt. Veel uitleg en persoonlijk advies en gerichte aanpak. Leuke attentie achteraf en nog wat tips nog n leuke extra! Warme en ontspannende sfeer ook dus prima adresje om volledig te ontspannen met vakkundig en vriendelijk advies.
Karen
 
Zoals steeds, een verademing om bij Yolanda langs te mogen komen. Ook in coronatijden. Steeds super professioneel, steeds erg therapeutisch relaxerend en je gaat altijd naar huis met een gedachte waar je toch even over na moet denken...een verrijkende ervaring. Absolute aanrader.
Yasmine
 
Super behandeling. Alle Corona maatregelen worden perfect gevolgd. Zeer ontspannend.
Anoniem
 
Ontvangst is altijd heel goed,en uiterst vriendelijk. Er wordt een drankje aangeboden en daarbij een gesprekje of er eventuele problemen zijn en of dat ze met iets rekening moet houden, aan het kleinste detail wordt gedacht. De hotstone massage was weer top! Mijn volgende afspraak is alvast gemaakt, ik kan het iedereen aanraden! Jeanine.
 
 
 
Ik heb bij Yolanda de cursus Unieke Zielencode gevolgd en kan dit iedereen aanraden die meer over zichzelf te weten wil komen! Ik heb er ontzettend véél geleerd en ben blij dat ik dit gevolgd heb! Ik ben er een ander mens door geworden en daar ben ik trots op.
Daarna volgden nog verschillende cursussen en nu ga ik ook mee op Zielenreis naar Malta, iets waar ik ontzettend naar uit kijk!  
Yolanda is iemand die haar "werk" met hart en ziel doet en ook steeds bereid is je te helpen als je vast zit. Het is een kanjer van een dame en ik ben dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen! <3


Nancy 

Yolanda ken ik al ettelijke Jaren. Ons pad kruiste opnieuw begin dit jaar. Yolanda heeft me een paar healings gegeven omdat er een knobbeltje in mijn linker borst zat. Begin mei moest ik terug op controle en het knobbeltje is volledig verdwenen. Ik ben haar hier enorm dankbaar voor
Margot 
 
ik wil je danken voor de lessen die je mij hebt geleerd en me hebt laten inzien wat de waarheid is .
zo heb ik ook kunnen loslaten en de situatie in een ander daglicht kunnen zetten.
hartelijk dank ook aan hierboven om mij bij te staan in dit leerproces.
femke 

 Jij was een keerpunt in mijn leven en dat zal ik nooit vergeten! Jij was de eerste die me volledig begreep. Nog altijd dank daarvoor. <3
Patricia
 

Ook ik ben simpelweg yolanda op een beurs tegen het lijf gelopen en direct was er die klik. ondertussen ook workshops  en cursus gevolgd en ja  op korte tijd ben ik  snel gegroeid. je ziet en voelt dat ze het met liefde doet . zeker een aanrader 
van gysel linda 

Een paar jaar geleden heb ik Yolanda ontmoet op een beurs. Kort daarna ben ik enkele cursussen bij haar gaan volgen. Steeds kwam ik dichter en dichter bij mezelf. Door haar steun heb ik ook beslissingen durven nemen die mijn leven er alleen maar beter op maken. Yolanda is een open en eerlijke dame. Ze reikt hulpmiddelen aan om jezelf beter te leren kennen en begrijpen.
Ik ben HEEL DANKBAAR dat zij in mijn leven is gekomen.
Liefs Karin

Yolanda heb ik onlangs in de maand juli 2016 ontmoet. Sindsdien zijn wij geregeld in contact.
Zij is een zeer lieve, zachtaardige dame , die vanuit haar hart veel voor anderen doet en veel om anderen geeft.
Het voelt aan als thuis komen. 
Kortom; een zuiver en liefdevol persoon met het hart op de juiste plaats. Dat waardeer ik enorm aan haar! 
Het is zeker de moeite waard om er eens je licht op te steken.
Zo kom je in contact met interessante cursussen, die met de nodige swoeng gegeven worden. 
De reading, healing en coaching die zij geeft, vind ik zeer verhelderend en helend. 
Wij zijn zeer dankbaar om haar te mogen kennen, evenals haar 2 schatten van dochters die ook bijzondere talenten hebben. 

Liefs en dikke kus, Sara en Margareta
 
 
 
Laat jij ook graag een review na, dit kan!

Steffi zegt

Zeer goede ervaring, het lichaam in z'n geheel wordt verzorgd. Mooie visie, vakkundige uitwerking. Prima!

Katleen zegt

Het was mijn eerste keer bij Yolanda. Zij stelde mij direct op mijn gemak en legde uit wat ik kon verwachten. Erg fijn. De massage zelf was zeer goed. Yolanda vroeg op voorhand wat ik nodig had. Zeer relaxerende massage, geen stress te voelen, met een lange nawerking. Perfecte druk op mijn rug, schouders en nek. Zeer tevreden van. Ik kom hier terug

Liesbeth zegt

Yolanda is een hele rustige, open, eerlijke vrouw die weet wat ze doet! De behandeling was zalig en helend 💖