Ontwaak je Engelenkracht - Sluit je aan bij onze Engelen Cirkel!

"Touched by an angel"

Ben je geïntrigeerd door de mystieke wereld van engelen en wil je de magie van hun aanwezigheid ervaren? Zoek niet verder, want onze Engelen Cirkel biedt jou de mogelijkheid om op een dieper niveau in contact te komen met deze prachtige wezens en de universele energie om je heen.

Herinner je je ooit tekens te hebben ontvangen, antwoorden op momenten van twijfel, of dat warme gevoel van bescherming? Dat kunnen de engelen zijn die je begeleiden.

Wat biedt onze Engelen Cirkel?

Leer Channelen: Ontwikkel je intuïtie en maak verbinding met de engelen om boodschappen te ontvangen.

Ontdek de betekenis van Tekens: Leer de subtiele tekens herkennen die de engelen je sturen in je dagelijks leven.

24/7 Begeleiding van de engelen: Realiseer je dat de engelen altijd aan je zijde staan en dat je ze om hulp kunt vragen.

Verhoog je Energiefrequentie: Laat je omringen door licht en liefde, waardoor je pad helderder en lichter wordt.

Werken met orakelkaarten:  Iedereen krijgt steeds een persoonlijke boodschap

Samen in Verbinding: Sluit je aan bij een warme en ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemden.

 

Waarom bij ons meedoen?

Graag deel ik met jou mijn jarenlange ervaring en heeft zelf een diepe verbinding met de engelen. Ik ben zo enthousiast om jou te helpen je eigen kanaal met de engelen te activeren.

Dit is je kans om gedragen te worden door de Aartsengelen en nooit meer alleen te zijn op je spirituele reis. Samen zullen we ons verbinden en groeien.

Kies jouw manier van deelnemen:

In-Person Workshops: Sluit je aan bij ons in een kleine groep op voorgestelde datums en ervaar de energie van de cirkel.

 

Ben jij klaar om te ontwaken en je engelenkracht te activeren? Sluit je aan bij onze Engelen Cirkel en laten we samen op ontdekkingsreis gaan!

 

Samen gaan we in verbinding. Yes!

 

Wie wil nog spiritueel groeien?

Een kanaal zijn voor anderen in de puurste vorm mogelijk.

De Engelen zijn er voor iedereen!

            

Praktische details en onze samenkomsten

Onze vrouwencirkel begint jaarlijks opnieuw. We komen maandelijks samen in een warme, huiselijke sfeer, op Dinsdagavond  tussen 19 en 21 uur. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn (meestal 5-6 deelnemers), starten we een cyclus van een jaar, met uitzondering van de zomermaanden. In totaal komen we 10 keer samen.

Meetings: 16 januari- 13 februari- 19 maart- 16 april- 21 Mei- 11 juni- 17 September- 15 oktober- 12 november- 10 december 2024
Investering in jezelf 333€