🌟 Stap in een jaartraject van spirituele groei dat speciaal is ontworpen voor vrouwen zoals jij, die meer gehoord en gezien willen worden. We bieden een diepgaande en verrijkende reis om je innerlijke godin te ontdekken en te omarmen, zodat je meester kunt worden over je eigen leven. Hier zijn de belangrijkste punten van ons programma:

 

1️⃣ Verbinding en Gemeenschap: Ervaar de energie van persoonlijke interactie en diepgaande connecties met gelijkgestemde vrouwen. We bieden inspirerende ervaringen in onze praktijk, maar ook online lessen voor degenen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn. Onze online leeromgeving stelt je in staat om op je eigen tempo te groeien en leren.

 

2️⃣ Keuze en Flexibiliteit: Wij begrijpen het belang van keuze en flexibiliteit. Kies wat het beste bij jou past: de inspirerende ervaringen in de praktijk of de flexibiliteit van het online traject. Beide opties bieden dezelfde waardevolle inhoud om jouw spirituele groei te ondersteunen en begeleiden.

 

3️⃣ Ondersteuning en Leertraject: Ons jaartraject omvat online ondersteuning en een uitgebreid leertraject. Je ontvangt een werkboek en hebt toegang tot afstemmingsoefeningen. We organiseren wekelijkse Q&A-sessies voor persoonlijke begeleiding en antwoorden op je vragen. Je wordt ook lid van een gesloten Facebook-gemeenschap waar je kunt verbinden met mededeelnemers.

 

4️⃣ Persoonlijke Tools en Praktische Toepassingen: We bieden persoonlijke tools die je helpen je unieke zelf te ontdekken en te omarmen. Leer werken met jouw gidsen, team en zielsfamilie, zodat je hun begeleiding en ondersteuning kunt ervaren. Word een kanaal voor heling van jezelf en anderen, met behulp van de wijsheid en kracht van je spirituele verbindingen. We richten ons ook op het helen van trauma's, zowel in dit leven als vorige levens, zodat je kunt groeien en bloeien. Je leert werken met de Akasha-kronieken, waardoor je toegang krijgt tot diepgaande wijsheid en inzichten.

 

5️⃣ Zielsmissie en Zelfliefde: Ontdek jouw zielsmissie en leer hoe je deze in de praktijk kunt brengen. Zelfliefde staat centraal in ons traject, en we moedigen je aan om vanuit jouw pure energie te leven. Leer je veilig te voelen, veilig om te zijn en veilig om te communiceren.

Daarnaast bieden we extra bonussen, zoals helend aanraken en persoonlijke gidsafbeeldingen met readings.

We organiseren ook meet & greets en krachtwandelingen voor degenen die dat willen.

 

Dit jaartraject is een unieke gelegenheid voor jou om je spirituele groei te omarmen, je innerlijke godin te eren en jouw leven in handen te nemen vanuit zachtheid en kracht. Bereid je voor op een diepgaande en transformerende reis waarbij je gehoord, gezien en ondersteund wordt, terwijl je werkt en connecteert met jouw gidsen, team en zielsfamilie. ✨

Voor wie is dit geschikt:

Als je een roeping hebt voor  het ontwaken van de lichtwerker in jezelf- de kosmische ambassadeur- de heler die verder wil groeien- Voor jij die gezien en gehoord wil worden. Voor diegene die spiritueel willen groeien.

 

 

Zij gingen je voor !! Met als doel zelfs een zaak op te starten !

Dit traject is voor jou, als je wil groeien in verbinding gaan en je kosmische lichtwerk wil opnemen.

Wat mag je verwachten! Connectie..vertrouwen...Healing...Healer zijn...Zelfliefde...

Prijs voor het volledige jaartraject all inclusive:

 • Online ondersteuning en leertraject.
 • Werkboek
 • Q&a Sessies op  maandagochtend van 10u tot 11.30u 10-7/  31-7/ 21-8/ 18-9/16-10/ 30-11/ 4-12/ 8-1/12-2/  op zondagochtend: 16-7/  30-7/ 5-11/ 17-12/ 
 • Persoonlijke tools, die jou unieke zelf helpen.
 • Afstemmingsoefeningen
 • Gesloten fb community
 • Afstandsheling
 • Meet & greets ( indien gewenst) hier bij ons in de zaak en ook wandelingen te loksbergen  met het maken van een kracht cirkel data:  13-8/ 29-9/ 24-11/ 21-1/   18-2/ 7-4 ( deze datums worden verder uitgebreid met de deelnmers, volgens hun noden en mogelijkheden)
 • Oefen sessies voor diegene die wensen ! helend aanraken en Akasha kronieken.
 • Een afbeelding van je gids met reading.
 • Ontdekken van jouw zielsmissie en uitwerking.
 • Extra bonussen. Akasha kronieken, helend aanraken,

 

 

Prijs voor dit volledige jaartraject 777€ 

Mogelijkheid om te betalen in termijnen: 1 ste betaling 111€ 

2de maand : 111€ / 3de maand: 111€/  4de maand: 111€ / 5de maand: 111€ / 6de maand 111€ /  7de maand 111€ 

Alle toegang tot onze community en webpage met nieuwe info blijft 3jaar beschikbaar, inbegrepen nieuwe informatie die wij delen.

 

De opstart is voorzien op 7-7-2023 ! Inschrijven kan op elk moment!

Bij inschrijving krijgt u reeds onmiddelijk!

 • Toegang tot alle bonussen, zodat je je eventueel al kan voorbereiden
 • Je gids en zijn reading

Voor de eerste 9 deelnemers hebben wij nog heel veel leuks in petto.. Waaronder een waardevolle extra bonus.