Afstandshealing

Afstandshealing

Healing is transmissie van energie. Een afstandshealing is het energetisch behandelen van mensen of dieren op afstand. Net zoals er draadloze verbindingen zijn tussen apparaten, is dit er ook tussen mensen. Een afstandshealing is gebaseerd op de energetische verbondenheid tussen de healer (zender) en de cliënt (de ontvanger), zonder contact met het fysieke lichaam. Voor sommigen zal een afstandshealing vaag of zweverig klinken. Voor een ander zal het als herkenning klinken of resoneert het direct. Ik heb er inmiddels veel ervaring in op gedaan, zowel in het geven als ontvangen. Keer op keer verbaas ik mij over het effect ervan. 

 

Hoe werkt het?

Indien je specifieke wensen hebt, geef je dit aan , bij reservatie. Zo kan ik gericht aandacht geven aan je noden.

Ik stem mij af op jouw ziel en maak ik contact met jouw energetisch lichaam, jouw blauwdruk. Ik breng de frequentie van jouw energielichaam omhoog en dit stimuleert jouw zelfherstellend vermogen, de terugkeer naar jouw blauwdruk. Via een verscheidenheid aan technieken stimuleer ik de stroom van levensenergie op de plekken waar energetische verstoringen zich hebben in jouw (energie)lichaam. Ik voel of zie de plekken waar meer energie nodig is.

Afstandshealing werkt op jouw fysieke lichaam (weefsels, organen), chakra’s, mentale en spirituele gezondheid. De healing werkt nog enkele dagen tot een week door. Net als bij healing waarbij er fysiek contact is, kan het zijn dat je de dagen erna onrust ervaart, chaos in je systeem of fysieke klachten. Dit is de energie in beweging en de blokkades die zich oplossen.

 

Wat mag jij doen?
Jij mag op hetzelfde tijdstip gaan zitten of liggen, zorg dat je comfortabel en warm ligt.

Je stelt jezelf open om de energie te ontvangen. Je kunt kou of warmte ervaren, beelden zien, een soort van visualisatie ervaren, lichamelijke sensaties ervaren.
Het geeft je altijd inzichten, jouw persoonlijke inzichten. Ook al is het een healing voor een groep. Je beleeft je eigen ervaringen en ontvangt je eigen inzichten die jij nodig hebt op dit moment.

Ga mee in de energie
Durf te ontvangen
Durf los te laten
Durf vragen te stellen aan jezelf: wat wil (bijvoorbeeld) dit kloppend gevoel zeggen?
Je hoofd laat je even met rust. Je gaat puur af op je gevoel, je innerlijke stem en laat je hierdoor leiden.

Als jij er klaar voor bent mag je weer in beweging komen. Bedank jezelf voor de tijd die je jezelf hebt gegund.

U krijgt een we transfer via wail over je healing. Ik deel met jouw wat ik mocht ervaren.

Indien je vragen hebt gesteld beantwoord ik ze zo duidelijk mogenlijk.

 

Toch nog vragen ? Geef ons even een seintje.

Boek nu