Afstandshealing

Welkom bij Afstandshealing!

Heb je behoefte aan energetische balans en innerlijke rust, maar zoek je een alternatieve benadering die jou op afstand kan helpen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Afstandshealing is een krachtige vorm van energietransmissie die zich richt op het herstellen van de verbinding tussen jouw lichaam, geest en ziel, zelfs als je ver verwijderd bent van de healer.

Wat houdt een afstandshealing in?

Bij afstandshealing wordt er geen fysiek contact gemaakt. Het is een vorm van behandeling waarbij de healer, via een energetische verbinding, jouw energielichaam bereikt en in balans brengt. Net zoals bij draadloze verbindingen tussen apparaten, zijn wij ook energetisch met elkaar verbonden. Door mijn jarenlange ervaring en expertise in afstandshealing, kan ik je verzekeren dat deze methode effectief is, zelfs als het concept voor jou nog vaag of zweverig klinkt.

Hoe werkt het?

Bij het reserveren van een sessie kun je specifieke wensen aangeven, zodat ik mijn aandacht kan richten op jouw individuele behoeften. Tijdens de sessie stem ik me af op jouw energetische lichaam en maak ik contact met jouw zielsblauwdruk. Ik verhoog de frequentie van jouw energieveld, waardoor jouw zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd. Met behulp van verschillende technieken richt ik me op het oplossen van energetische blokkades en het herstellen van de stroom van levensenergie door jouw lichaam.

Wat kun jij verwachten?

Neem op het afgesproken tijdstip een comfortabele houding aan, bij voorkeur liggend of zittend, en zorg dat je warm en ontspannen bent. Sta jezelf toe om de energie te ontvangen en wees open voor eventuele sensaties of inzichten die tijdens de sessie naar voren komen. Je kunt kou of warmte ervaren, visioenen zien of lichamelijke sensaties voelen. Het is belangrijk om je hoofd even rust te gunnen en je te laten leiden door je innerlijke gevoelens en intuïtie.

Na de sessie

De effecten van de afstandshealing kunnen nog enkele dagen tot een week doorwerken. Het is mogelijk dat je na afloop veranderingen ervaart, zowel fysiek als emotioneel, terwijl de energie door je systeem stroomt en blokkades worden opgelost. Wees geduldig met jezelf en geef jezelf de ruimte om de veranderingen te integreren.

U krijgt een duidelijke uitleg met inzichten en eventuele aandachtpunten waar je nog even actie in mag ondernemen, doorgestuurd via mail.

Hoe kan ik helpen?

Indien je vragen hebt of behoefte hebt aan meer informatie, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te ondersteunen op jouw reis naar welzijn en balans.

Kies voor afstandshealing en geef jezelf de kans om in harmonie te komen met jezelf en de wereld om je heen. Neem vandaag nog de eerste stap naar innerlijke genezing en balans.

 

 

Boek nu