Voor iedereen die…

 

♡ vast loopt en wel wat hulp kan gebruiken
♡ behoefte heeft aan inzicht, antwoorden, inspiratie en flow
♡ zijn leven positief wil veranderen
♡ meer wil doen wat hij/zij echt leuk vindt
♡ het spannend vindt om volgende stappen te zetten
♡ het lastig vindt om in de flow te blijven
♡ niet meer wil moeten maar terug wil naar plezier in het leven
♡ graag wil werken aan zijn persoonlijke groei
♡ voelt dat hij/zij het anders mag doen maar niet weet hoe
♡ bereidt is om in zichzelf te investeren

 

Wat mag je verwachten

1/1 Coaching: 2én keer per maand heb je recht op een uitgebreide sessie, te loskbergen in de zaak of online. Ik combineer mijn kannis als coach en healer om je stap per stap te helpen. Tijdens deze sessie zal er een reading gegeven worden en kijk ik vanuit je diepre lagen wat we nog mogen healen. Vanuit mijn gave om af te stemmen op jouw energie is het ook mogelijk en niet minder krachtig om deze sessie op afstand te ervaren. Ik gebruik hiervoor mijn expertise als medium en ga ook kijken in de orakelkaarten. Op deze manier kijken we ook naar de lagen dienu nog niet zichtbaar zijn. Ik laat je duidelijk zien, wat er zich afspeelt onbewust en bewust. Zo kan jij stappen zetten om je persoonlijke of spirituele groei helemaal tot bloei te laten komen.

Whatsapp/ Q&A sessie

Gedurende dit traject ben ik jouw intuitieve rechterhand! Jjij kan van maandag tot vrijdag tussen 9.00u en 17.00u al jouw vragen aan mij stellen. Je stuurt een mail of een whattsapp en ik kijk met je mee, coach en voel in. Weet je even niet welk jou volgende stap mag zijn? Zit je teveel in je hoofd? Blokkeer je ? Heb je even een ductje nodig? Stel je vraag en ik reageer altijd binnen de 24uur,  vaak binnen de twee uur. Zo blijf je steeds in je flow en kan je een snelle groei maken. Mijn eerste taak maandagochtend is of er mails zijn binnen gekomen die dringend antwoord nodig hebben.

Energie shifts en downloads

 

Tijdens dit traject stem ik mij af op jouw energieen bekijk wat jij nodig hebt. Ieder van ons is uniek en heeft daarom vaak ook een unieke aanpak nodig. Wegaan jouw blokkades opheffen dei je nu nog tegenhouden te bereiken wat je werkelijk wil. Ik gebruik hiervoor mijn helende vermogens en werk via een kwantum veld. Gedachten zijn krachten en ik tune hierop in. Zo bekom je shifts in je energie en word alles helderder en kan er manifestatie plaats vinden. De kracht van creatie leeft in ons allen. Alles is energie.

Investeer in jezelf

Wil jij dit ook of wil je meer informatie of eerst kennis maken met mij? Plan dan nu een, geheel vrijblijvend, kennismakingsgesprek in zodat we kunnen kijken of we een match zijn! De kosten van het Intuitief Leven traject zijn €555,- of 3x maandelijks 184€ 

Schrijf je in of geef een seintje bij vragen.

Volg je hart .Ik leer je hoe jij zelf kan gaan voelen wat jij nodig hebt om je gelukkig te voelen.

Daarnaast kijk ik met je mee op een dieper level. Ik gebruik mijn gave om af te stemmen op jouw energie en help je zo te zien wat er bij jou op bewust en onbewust vlak speelt. Hierbij krijg je tal van inzichten, maar is het belang van je eigen aha moment zeker de hoofdzaak. Het leren aanvoelen wat je hogere zelf aangeeft staat centraal.

Samen bekijken we welke belangrijke beslissingen jij stap voor stap kan nemen om te leven volgens jou waarheid. Leven op een manier zodat het ook echt stroomt. Welke keuzes passen bij jou? Hoe kan jij leven op een manier die goed voelt voor jou? Beperken die er eventueel nog zijn opheffen. Omstandigheden en mensen aan trekken die echt passen bij jou op een manier die past bij jou. Denk bijvoorbeeld an het toepassen van de wet de aantrekking etc.

Healings. Tijdens het traject gaan we blokkades opheffen en patronen doorbreken die jou nu tegen houden om het beste uit je leven te halen We gaan nieuwe sleutels ontdekken die jou helpen je weg te bewandelen.We gaan keuzes maken die volledig bij ons passen, niet een afgezwakte versie van onszelf.Ik gebruik mijn helende vermogens om healings te doen, zowel 1:1 als op afstand, om zo een shift in jouw leven tot stand te brengen.

We gaan jouw bewuste en onbewuste beperkende gedachtes omdraaien dmv op jouw energie afgestemde affirmaties. Magisch om te zien hoeveel kracht er zit in jouw gedachtes! Ik help je jouw eigen manifestatie en creatie kracht volop in te zetten. Ook zet ik mijn eigen manifestatie en creatie kracht in voor jou. Laat magie je leven begeleiden! Ik leer je hoe jij hulp kan vragen aan het Universum, hoe je de antwoorden en tekens ontvangt etc. 

Ik loop drie maanden met jou mee. Zichtbaar voor jou als we elkaar zien of spreken en op de achtergrond waarbij ik in de energie meeloop. De rest van de tijd zal ik voor jou indien nodig op afstand energie werk en healings doen en mijn eigen manifestatie en creatie kracht inzetten.

Ook hebben we een zeer gesloten groep op fb met gelijkgestemde zielen, hier plaats ik voldoende filmpjes die je ook helpen je focus te bewaren en inzichten te verschaven. Je krijgt levenslang recht hier mee verder te  groeien.

Prijs Voor het volledige traject: 550€  of maandelijks 184€ 

Veelgestelde vragen

Kan ik tijdens de reis met andere deelnemers communiceren?

A: Ja, je hebt de mogelijkheid om met andere deelnemers te communiceren tijdens een Q&A sessie waar je je ervaringen kunt delen, vragen kunt stellen en in contact kunt komen met gelijkgestemden van over de hele wereld via een besloten FBgroep.

Is dit live of online?

Beide, Er zijn zowel live sessies voorzien, als Q&A sessies in groep. Indien je niet wnest deel te nmen , worden er altijd opnames doorgestuurd en zijn vragen steeds mogelijk te stellen, zodat we ze kunnen behandelen.

Word ik persoonlijk geholpen met mijn unieke noden

Ja , ik voel heel sterk een en zoek vaak genoeg naar feedback zodat ik persooonlijk kan inspellen op jouw noden.

Kan ik je tussentijds contacteren

Jazeker, dit kan via What app en ook via een pb of mail naar mijzelf. Ik beantwoord eze zo snel als mogenlijk

Ik ben of voel me niet ongelukkig, is deze cursus dan wel nodig of doeltreffend?

Je hoeft helemaal niet ongelukkig te zijn om de impact van deze cursus te voelen. Het gaat je energie geven en je gaat merken dat er meer gelijkgestemde mensen op jouw pad komen.

Het gaat hem allemaal om bewustzijn van jouw systeem en jouw gedachten. Het gaat hem om jouw voorprogrammatie, wat de basis is van welke keuzes die je maakt. De invloed hiervan op je leven is gigantisch.

Ik stel jezelf even deze vraag?

Wie zou je zijn als je altijd al in je kracht zou hebben gestaan? Welke beslissingen zou je anders genomen hebben? Je moet hier vast even over nadenken. Neem hiervoor je tijd.

Zou je leven er anders uitzien?

Ik ben bang om het innerlijke werkt te doen. Hoe heftig is de cursus?

Het is zo dat de cursus op een zeer milde manier gegeven wordt.

Het werkt erg helend en verhelderend.

Zal het met momenten pijn doen? Ja, waarschijnlijk wel.

Moet je even door de pijn om vrijheid in je manier van zijn en denken te creëren? Ja, dat is nodig.

Heeft er ooit iemand zich beklaagt het gesloten deurtje open te maken en de schade aan te kijken? Nee! Integendeel.

Het is eerder een keuze die maakt.

Kies je voor de slachtofferrol of kies je voor de kracht van verantwoordelijkheid nemen en het aanpakken van die demonen.

De waarheid is dat er altijd wel iets is die er voor zorgt dat jij de stap niet zet.

Cursisten die deze ondersteuning gekozen hebben, vonden het fijn dat ze tijd kregen alles op hun eigen tempo te doorlopen. Dat gaf rust en zorgde ervoor dat er niet teveel te snel gebuerde wardoor het te zwaar zou overkomen.