Healing- Iintegrated energy therapie - healing met de  Ankh

Deze krachtige healing met de Egyptische tweebenige Ankh laat de Ziel meer op de voorgrond treden en geeft een sterke spirituele boost. Het sleutelwoord van deze healing is 'Manifestatie':
Het manifesteren van waarneembare veranderingen in persoonlijkheid en levenssituatie.

Deze behandeling was de eerste die ik in samenwerking met mijn spirituele Gidsen via channeling heb en waar ik en mijn klanten nog altijd veel plezier aan beleven.
 Wat doet de  Ankh Energy Healing?
Deze healing richt zich op de energetische blauwdrukken van de mens.
Als gevolg hiervan voegen het fysieke lichaam en de geest van de mens zich wederom naar de originele plannen van die blauwdrukken en krijgen lichaam en geest daardoor de kans onnodige en overtollige ballast los te laten.

Eigenlijk worden alle onzuiverheden simpelweg weggegumd en overbodig karma verwijderd. 

 

Effecten van deze healing:
- Ongewenste patronen verminderen en weghalen
- Diepgeworteld Karma weghalen indien deze geen doel meer dienen 
- Overvloed laten stromen door de stilstand in het leven
- Fysieke en emotionele overbelasting van het lichaam doen verdwijnen
- Fysieke en emotionele pijnklachten neutraliseren
- Zielsenergie/Spirituele energie op de voorgrond laten treden


Blokkades verwijderen
Deze healing haalt niet enkel de stress weg die een cliënt ervaart, maar ook de onderliggende en soms onbekende oorzaken van de stress. Dit maakt het tot een zeer prettige healing als je niet weet waar de blokkades precies een oorsprong hebben of als jij je hier wel bewust van bent, maar nog geen grip op de oorzaak hebt.  

Emoties die worden aangeraakt en indien mogelijk opgelost:
- Angsten
- Kwaadheid
- Onrust
- Zelfvertrouwen (gebrek aan)


Ondersteuning fysiek lichaam
Een andere prettige bijkomstigheid van deze healing is dat de Ziel dichter bij het fysieke lichaam wordt gebracht: meer zielsenergie vindt de weg naar het lichaam van de cliënt, waardoor het lichaam veranderingen kan ondergaan om zich meer te kunnen vergelijken en één te voelen met haar Ziel.
Afvallen, een gezondere uitstraling en veranderingen in eetpatroon kunnen het gevolg zijn.
Ook zorgt de aanwezigheid van meer zielsenergie in het fysieke lichaam ervoor dat de chemische processen in het brein worden beïnvloedt, waardoor er na enkele behandelingen een blijvende rust in de geest ontstaat en een toenemend gevoel van gelukzaligheid.

Prettig is ook de eigenschap van deze healing om fysieke en emotionele pijn te verminderen en indien mogelijk zelfs geheel te neutraliseren, omdat het de onzuiverheden die de pijn veroorzaakt uit je systeem filtert. Wanneer hierbij karma hoort/loskomt, dan zal deze ook op gedegen manier worden verwerkt tijdens de behandeling.

Het energetisch lichaam en de Ziel
Deze healing werkt op alle verschillende energetische lichamen van de mens, omdat alle lichamen in jouw blauwdruk liggen besloten.
Je kunt de healing zien als een sterke impuls die ervoor zorgt dat je meer
op 1 lijn komt te staan met de zielsdoelen in jouw leven.
Tijdens de healing wordt er niet gechanneld over de zielsdoelen, maar wordt er heel praktisch gewerkt aan het integreren van deze energie met jouw huidige leven, zodat je daarna snel helderheid ervaart en meer doelgerichtheid in het leven. Wel kan het zijn dat er informatie tijdens de healing doorkomt over vorige levens of tips voor de toekomst.
Dit laatste is echter geen garantie en verschilt per behandeling/per klant.Deze healing werkt minimaal 6-8 weken door en heeft effect op het hele Zelf.

 

Maak uw afspraak of stel een vraag

Healing  integrated energy therapie 

‚ÄčI‚Äčntegrated Energy Therapy (IET)

Wat is Integrated Energy Therapy?
Integrated Energy Therapy ofwel IET is een bijzondere en krachtige energiebehandeling, waarbij blokkades en klachten op lichamelijk, emotioneel, mentaal en ook op karmisch niveau worden verholpen met behulp van engelen. De emoties die we dagelijks ervaren worden normaal gesproken meteen verwerkt, maar wanneer deze te heftig zijn worden ze opgeslagen in het geheugen van onze cellen. Hierdoor ontstaan blokkades, die weer de basis zijn van mentale klachten en ziektes. Ook zorgen de blokkades voor herhalende patronen in ons leven, die doorgaan totdat ze kunnen worden opgeheven.
Hoe verloopt een behandeling?

Als Integrated Energy Therapy behandelaar ben je slechts een doorgeefluik om de energie van negen speciale aartsengelen door te geven. Dit gebeurt ook op negen verschillende punten op het lichaam, waarbij wordt gewerkt met vier stappen:

  • Activeren: negatieve emoties, als bijvoorbeeld angst, als het ware uit alle cellen en organen omhoog laten komen
  • Triggeren: negatieve emoties als angst afvoeren via je handen (en een hartlink naar boven)
  • Aura reinigen zodat de blokkades en weerstanden op dit punt kunnen loslaten
  • Integreren: het invoeren van de positieve tegenhanger van de betreffende emotie. Voor angst is dat bijvoorbeeld ‘je altijd en overal veilig en beschermd voelen’.

Oude patronen en blokkades helen
Er wordt tijdens een energetische healing ook gewerkt aan het oplossen van gebeurtenissen uit vorige levens, de zogenaamde karmische zaken. Hierdoor kunnen problemen en patronen geheeld worden die soms al generaties lang spelen. Met als gevolg meer ruimte voor het leven van “jouw leven” op een manier die het beste bij jou past.
Weerstanden en angsten wegnemen
In een uitgebreide IET behandeling kan op verzoek specifiek worden gewerkt aan het wegnemen van de blokkades die het realiseren van jouw zieledoelen, verlangens en intenties in de weg staan. Door angsten en  weerstanden als belemmerende gedachten (ik kan het toch niet, ik ben niet goed genoeg) of invloeden van buitenaf (mensen of situaties die je tegenhouden of veel aandacht en energie vragen) af te voeren uit je lichaam. Hiervoor in de plaats komt vertrouwen en veiligheid, zodat je in staat bent in actie te komen voor het realiseren van je wensen en doelen.

Tijdens de behandeling
IET werkt door middel van handoplegging en drukpunten, door de kleding heen. Alles wat je hoeft te doen is ontspannen liggen of zitten, terwijl de energie zijn weg vindt. Een IET behandeling kan ook op afstand worden gegeven, aan kinderen en aan dieren. Het kan zijn dat je tijdens de sessie warmte of koelte ervaart, lichte tintelingen of borrelingen, maar meestal voel je helemaal niets. IET wordt daarom ook wel “healing without feeling” genoemd.
Het verwerken, van alles wat door de IET wordt opgelost, gebeurt voornamelijk tijdens de slaap. Je herinnert je vaak alleen nog heel diep te hebben geslapen en gedroomd, maar weet niet meer precies waarover.
Na de behandeling
Na de behandeling is het belangrijk om veel water te drinken, zodat de vrijgekomen afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Het kan zijn dat je die nacht heftiger droomt en dieper slaapt of dat je de volgende dag wat moe bent. Verder kent deze milde maar krachtige behandelvorm nagenoeg geen bijwerkingen. 
Het zorgt er vooral voor dat je weer lekker in je vel komt te zitten.  Dat je meer energie hebt en daadkrachtiger en vrijer in het leven staat.
Bijzonderheden
Tijdens een IET behandeling wordt vaak gewerkt aan één bepaalde laag. Met meerdere behandelingen kun je laag voor laag tot jouw kern komen en nog vrijer en onbezorgder in het leven komen te staan.  IET behandelingen kunnen persoonlijke ontwikkeltrajecten (coaching) versneller en intensiveren.
De grondlegger van de Integrated Energy Therapy is Stevan Thayer van het ‘Center of Being’ in Amerika.
IET stelt geen diagnose en behandelt noch geneest ziekte(n). IET is geen vervanger van medicijnen of een bezoek aan een reguliere arts.

Prijs van een sessie 45€

Karmische velden van onze grootmoeders& fluisteringen van de ziel

Karmische healing kan zichtbaar worden en nodig in je leven wanneer je merkt dat je leven een rotonde bereikt, waar de afslag niet genomen kan worden.

Steeds weer duikt een bepaald patroon in je leven weer op en je lijkt erop vast te zitten.

Hoe helpen wij jou:

We geven je inzichten en mogelijkheden. We luisteren naar de fluisteringen van jouw ziel. We gebruiken ook opstellingswerk en inzichtkaarten om je diper naar de oorzaak te kijken.

Enkele voor beelden van familiekarma:

  • faalangst
  • verlatingsangst
  • relatie problemen
  • chronische pijnen

Je merkt dat wat je al je heel leven ervaart, niet de weg is die je wil bewandelen. 

Deze healing geeft je heel veel inzichten en helpt je om een kueze te maken vanuit een herkenning van wie jij nu werkelijk bent.

Je leert dat jij een keuze hebt en hoe je ermee om kan gaan.

 

Prijs van een sessie 65€

Vaak is een combi van bovenstaande helingstherapieen aangeraden vraag info , zo kunnen we het best aansluitend werken bij uw noden!