Diensten-Holistische Massagetherapie-opleidingen

Door vrouw voor vrouw.
Al onze behandelingen zijn gericht naar een vrouwelijk cliënteel.  


Al onze behandelingen zijn afkomstig van elementen of uit oude, maar ook hedendaagse culturen. Zo zijn we er zeker van dat iedereen aangesproken wordt en haar verblijf geslaagd is. Speciaal afstemmen op uw noden is dan ook zeer belangrijk.

 

 

Rozenkwarts massage met etherische olie

Wanneer u kiest voor een roze kwarts massage is het principe hetzelfde als een hotstone maar word er meer op Balans en eigenliefde gewerkt.

De huid krijgt met de edelsteenmassage een zeer goede doorstroming en deze massage is voor elk huidtype geschikt. Ook bij huid-problemen is de combinatie van etherische oliën en edelstenen zeer effectief.

Na een aroma therapeutische edelsteenmassage ziet iemand er stralend, blij, ontspannen en gelukkig uit, van binnen en van buiten. Dat gevoel heeft alles te maken met energie uitwisseling.

Energie maakt iemand energiek, bruisend en creatief .

men kan ook deze therapie aangaan, zonder massage, hierbij worden de stenen gelegd over het lichaam en word de kracht van de steen benut om zijn energie te laten doordringen.

 Bij een crystal legging worden verschillende edelstenen op bepaalde plaatsen op en rond het lichaam gelegd. Er zijn specifieke leggingen per thema en ik werk ook vaak puur intuïtief. Ik werk vaak mee door mijn handen op energiebanen of punten te leggen.

 

Hotstone massage

Hot Stone therapie is een warmte massage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren.
Een Hot Stone massage heeft een zalig ontspannend effect. De mix van warmte en aroma's vergroot het gevoel van welzijn. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is het een krachtige en diepe massage. Hot Stone massage is dan ook zowel bij mannen als bij vrouwen erg geliefd.  
 

Voor wie is Hot Stone massage geschikt

  • stress
  • vermoeidheid
  • spanningen
  • spierproblemen
  • blokkades
  • reuma en artrose (niet ontstoken)
  • slechte doorbloeding
  • fibromyalgie
  • spijsverteringsproblemen

energiek, bruisend en creatief