Consult voor bedrijf vanuit een holistische visie

Consult voor bedrijven

Ben jij een bewuste bezielde organisatie.

Zakelijke consulten werpen snel hun vruchten af.

Vanuit een spirituele inslag geef ik als spirituele business coach jou de tools in handen om verder te komen in je huidige uitdaging. Daarnaast ondersteun ik je met praktische tips, verhalen uit mijn eigen ervaringen en de inzichten die ik vanuit mijn intuïtie en spirituele team ontvang.

 

Wij ondersteunen u met het opmaken van uw diensten.

Neerzetten van uw Firma op een energetische manier die kracht uitstraalt.

Met deze feedback toont ze u waar de pijnpunten van uw bedrijf zich precies bevinden.

Wij ontleden eventuele zakelijke struikelblokken om te zetten in nooit geziene opportuniteiten.

Wil jij een prachtig bedrijf bouwen dat VOOR jou werkt en tegelijkertijd aan je spirituele ontwikkeling werken? Dat KAN! Als spirituele business coach geloof ik er namelijk in dat JOUW spirituele ontwikkeling helpt in de ontwikkeling van je bedrijf. Dat daardoor je bedrijf groeit naar jouw zielsmissie hier op aarde waardoor jij nog veel meer kan betekenen!

 

 Dit gebeurt door de professionele attitude en communicatie te optimaliseren via haar eigen technieken.

Wij bekijken en hebben gesprekken met je medewerkers vanuit een bijzonder perspectief of  inzetbaar voor rekrutering en selectie. Gegarandeerd rendement!

Hoe gaat dit in z’n werk? Allereerst is er een one-on-one sessie, en indien wenselijk lopen wij een dag met u mee in de zaak. We leren ontdekken waar er een storing zit tussen medewerkers of het onvoldoende aanwezig zijn van een vlotte stroming die succes aantrekt.

 

Vraag uw persoonlijke prijsofferte aan.