Les 2 Aartsengelen

Les 2: Aartsengel Jophiel

 • Inzichten zielsbestemming
 • Terugkeer van de ziel naar de aarde
 • Herkenning

.Aartsengel Haniel

 • Singalen herkennen
 • Vuur /passie ontketenen
 • Creatie kracht

3de Download Basis chakra “afstemming op jouw zielendoel” met Aartsengel Jophiel
Aartsengel Jophiël 

Focus Wijsheid
Jophiël is de Aartsengel van wijsheid en werkt met engelen uit de Zalen van Wijsheid.

Zijn naam betekent 'Schoonheid van God'. Jophiël legt verbanden tussen u en uw hogere ik via de vele dimensies, hij is te beschouwen als een kosmische ladder. Hij kan u helpen zielfragmenten terug te vinden die door angst of ziekte verspreid zijn gemaakt.
Jophiël is de antidepressivum van de aartsengelen! Jophiël kan je helpen het leven positiever te gaan zien en toont je de positieve aspecten van het leven als je hem hierom vraagt.
Door Aartsengel Jophiël uit te nodigen samen met jou je pad te vervolgen voel je je optimistisch over uw leven en dat geeft je zelfvertrouwen


De derde diamant geeft je duidelijke inzichten van het hoe en waarom u als ziel bent neergedaald op de Aarde. Ook  zal je door deze activatie je zielengroep veel makkelijker herkennen op dit aardig bolletje. Allen zijn we namelijk afgedaald naar planeet Aarde om processen en afspraken te voltooien.
Zielsverwanten ( 144 zielen) zijn een groep van gelijkgestemde zielen in eenheid met een zelfde galactische code en vaak ontwaken ze samen in groepjes.
Een zielverwant is verbonden met jouw voor je opdrachten op het aardse en galactische vlak.
Zielsverwanten hoeven niet verliefd te zijn op elkaar, ze herkennen en elkaar en vaak lopen hun paden synchroom.
Tweelingzielen (12 zielen) hebben dezelfde frequenties en  zijn vaak zeer kenmerkend, krachtig en hebben het gevoel elkaar al zeer lang te kennen zonder enige ontmoeting vooraf.
Dit kunnen mannen of vrouwen zijn, vaak in balans maar dat is geen vereiste dit hangt van de afspraken af.
Tweelingvlammen( 7) Hebben een sterke Harts verbinding en zijn elkaars gelijke op aarde.
Tweelingstraal (1) Is de identieke helft van je Goddelijke vonk en hebben dezelfde missie op aarde.
Zielsmaatjes , onbeperkt volgens de afspraken die jij hebt gemaakt, tijdens de opmaak van je zielencontract. Deze komen meestal iets brengen dat je mag leren over jezelf, vaak is dit niet zo fijn.
Het Goddelijke compliment is iemand die in jouw leven jouw spiegel komt tonen op de spirituele ladder. Dit om je elke positieve kant maar ook je schaduwzijde te tonen.
De afstemming zal gebeuren onder leiding van Aartsengel Jophiel.
Aartsengel Jophiel
Haar naam betekent "Schoonheid van God" dit geeft al aan dat ze een stralende aanwezigheid heeft, maar er is meer aan deze engel te vinden dan alleen licht. Jophiel helpt je het mooie in alles te zien, overal en in iedereen. Het helpt je om dankbaarheid te voelen en meer mooie situaties, dingen en mensen in je leven te brengen waar je dankbaar voor kan zijn.
 
Hierdoor zal je meer in contact komen met:

 1. Inzichten met je eigen programma van je ziel
 2. Herkenning van zielsgebondenheid en de reden ervan
 3. Inzichten waarom mensen je leven verlaten ( zuivering van verlatingsangst)

​Laat de afstemming beginnen.

 

4 de Download ( sacrale chakra) Innerlijke wijsheid

 


Focus Zelfexpressie door hogere gevoelens en emoties - zielexpressie.

Haniël is de Aartsengel van goddelijke communicatie door heldere waarneming.Je gebrek aan zelfvertrouwen kan komen uit empathische ervaren, de twijfels van anderen. Aartsengel Haniël is de aartsengel van intuïtie en spirituele inzichten. U kunt hem vragen om een rustige ontvanger te zijn wanneer je je paranormale gaven gebruikt en er lagere energieën om je heen zijn. Dan is twijfel en onzekerheid niet meer nodig en weet je direct dat dit de energie van de ander is.

Zijn gezag helpt bij het vervullen van de missie van uw ziel, namelijk God te prijzen en u met hem te herenigen door op uw eigen verbondenheid met God te vertrouwen; dat zal ook anderen inspireren. Hij zal u leiden door visioenen, persoonlijke openbaringen en ontmoetingen met engelen. Haniël is de beschermengel van uw ziel.De energie kan ook vrouwelijk aanvoelen.


Afstemming met Aartsengel Haniél en Moeder Aarde
Met deze activatie leer je naar de kern te gaan van je ziel. Het is een bevrijding van alle dualiteit zoals je die nu kent. Hier ligt ook je Christus bewustzijn.
Hier leggen we nu ook het bewustzijn van “Ik ben een van de nieuwe aarde”.
Deze afstemming is belangrijk voor de verhoging van Gaia en de verwelkoming van de nieuwe aarde energie.
 
Heling:

 1. Dualiteit
 2. Onmacht
 3. Illusie

Activatie

 1. Innerlijk weten
 2. Creatie
 3. Vrede
 4. Vreugde
 5. Volgen van je bestemming