Les 1

Aartsengel Sandalphon en Azrael

Les 1: We worden bewust van het bestaan van de engelen en hun unieke kracht. Aartsengel Sandalphon.

 • Leg contact met wie je bent ( soulbases)
 • Voorouderveld en vorige levens
 • Aarding en verbinding
 • Heling op verschillende gebieden

 Wie is Aartsengel Sandalphon

 
Sandalphon is een hemels engelachtig wezen binnen de engelachtige orde bekend als de aartsengelen. Aartsengelen zijn verantwoordelijk voor het dienen van mensen, die enigszins worden beschouwd als 'managerengelen', Aartsengelen houden toezicht op de verantwoordelijkheden van Beschermengelen en de andere Hemelse Lichtwezens die fungeren als onze beschermers en gidsen.
Aartsengel Sandalphon is een engelachtige ambassadeur van gebeden, muziek, aarde en persoonlijke ascentie.
Aartsengel Sandalphon en zijn tweelingbroer Metatron zijn de enige aartsengelen die ooit sterfelijke mannen waren.
In de kabbalistische traditie wordt Sandalphon gezegd dat hij de bewaker is van de onderste bol op de Boom des Levens en het is door zijn onderscheidingsvermogen dat hij naar het volgende niveau ascendeert.
Sandalphon weet, uit persoonlijke ervaring, wat het is om als een sterveling te leven. Hij heeft persoonlijke ervaring met opklimmen door het fysieke rijk naar hogere niveaus van bewustzijn. Als  Ambassadeur van het engel rijk  of Persoonlijk Ascentie is Sandalphon een uitstekende begeleider voor diegenen die toegewijd zijn aan een pad van zelfontdekking, persoonlijke groei en ascensie. Hij dient met oneindig mededogen en persoonlijk begrip, toegewijd om ons te ondersteunen via ons eigen ascensieproces.

1 ste download
 
Healing vanuit de innerlijke poort van de Aarde met Sandalphon
 
Deze diamant is de eerste die zal worden geactiveerd en is de grootste van allen.
Hij legt de basis van de geheel, deze bevind zich in onze basis en is bedoeld als opslagplaats voor angsten en opslaan van beperkingen zodat ze hier opgeruimd kunnen worden, zodat wij zelfhelend vermogen kunnen stimuleren.
Het activeert tevens onze Kundalini energie, deze energie is hoofdzakelijk voor het verhogen van onze trilling. De afstemming is de start van het helingsproces waar we tijdens deze activatie gaan doorgaan.

TWEELINGBROER VAN Metatron
 
Heling zal gebeuren op:

 1. Collectief bewustzijn
 2. Volledige zuivering van energetische niveaus
 3. Ontwaking van stromingen doorheen je lichaam naar je hart
 4. Heling door de bron

Activatie:

 1. Ontwaking van onvoorwaardelijke liefde
 2. Manifestatie kracht
 3. Liefde ontvangen en uitsturen
 4. Heldere visie en inzichten
 5. Verhoging lichtlichaam frequentie
 6. Ontwaakt de diepere energiestromen, zoals Manifesteren in de Buik, Liefde delen in het Hart, Kracht, visie en inzicht in het Hoofd (weten – voelen – zien)


 Aartsengel Azrael

 • Loslaten oude energie
 • Omarm het nieuwe
 • Voel je veilig
 • Van angst naar vertrouwen


 
2de Download Eenheid bewustzijn van de Aarde met Aartsengel Azrael
 
 
Wie is Aartsengel Azrael
Het belangrijkste doel van Azrael is om mensen te helpen het menselijk leven te transformeren naar het spirituele leven. Zijn kernverantwoordelijkheid is ervoor te zorgen dat het proces zo min mogelijk pijnlijk is en er minder inspanning nodig is om een ​​persoon te transformeren van de menselijke naar de spirituele wereld.
 
Het is ook de verantwoordelijkheid van Aartsengel Azrael om diegenen te helpen die het moeilijk hebben om deze lessen te leren. Door te helpen de schuld en woede los te laten, zul je alleen vrede vinden; en Azrael is altijd beschikbaar om je te helpen in deze moeilijke fase in het leven.
 
Azrael is een zachtaardige, liefdevolle en vriendelijke engel die een zware taak krijgt die heel veel verdriet en pijn bevat. Daarom moet hij een zachtmoedig hart hebben om met de zorgen van mensen om te gaan en hen te begeleiden. Aartsengel Azrael benadert iedereen met onvoorwaardelijke liefde en draagt ​​deze liefde over in de harten van anderen, zodat ze zich een beetje kunnen verlossen van de pijn die ze ondergaan. Azrael staat iedereen met het hoogste goed dat hij kan bij en eert altijd de vrije wil van een persoon.
 Hij zal ook helpen een sfeer te creeren waar iedereen in kan thuiskomen.

Wil je leren in gesprek gaan met overledenen is dit een zee goede begeilder die zijn taak met liefde tot stand brengt. Hij fungeert als contact persoon en zal tekenen op je pad sturen.

Voor veel mensen is dit een vliner. Voor mijzelf is dit een reiger.

 hij kan ook helpen wanneer een overledenen te snel uit het leven getrokken is, dnek maar even aan een ongeluk ofzo, hij ondersteund om de overledenen naar het licht te brengen.

Belang van verbinding met de aarde ster (earth star)
Een  actieve Earth Star Chakra is een zegen voor alle energiewerkers, omdat het de negatieve energieën vrijmaakt die mogelijk door anderen zijn geplukt. Het Earth Star Chakra stelt je ziel veilig door je etherische lichaam te verbinden met de fysieke wereld. Het verbindt je met de Goddelijke Moeder Aarde en brengt je in lijn met de magnetische kern van de aarde. Het actieve Earth Star Chakra helpt ook om negatieve en onzuivere energie naar de aarde te ontladen en om goddelijke en pure energie van de aarde te halen, waardoor je altijd geaard bent.


 
Deze Diamant ligt mooie genesteld op de vorige en is net iets kleiner.
Toch is hij zeer belangrijk daar hij zorgt voor onze connectie met de Aarde en het bewustzijn. Het zal ons helpen te zien dat ons menselijk lichaam slechts een voertuig is dat we allen nodig hebben onze taak hier op aarde te volbrengen. De 2de Diamant manifesteert dus ook ons IK BEN bewustzijn. Deze activatie zal voornamelijk ook een ontdekkingstocht zijn .
 
Heling :

 1. Bevrijding van de ziel
 2. Los laten van lage trillingen

Activatie:

 1. Aarding
 2. Verankering met die die IK BEN
 3. Verlangens verbinden vanuit Harts energie
 4. Herkenning eenheid bewustzijn
 5. Verbindt met innerlijke vrede
 6. Het bredere perspectief van alle situaties zien
 7. Voel je veilig
 8. Voel geaard en beschermd
 9. Gemoedsrust
 10. Gezonde fysieke gezondheid evenals etherische gezondheid
 11. Goddelijke verbinding met Moeder Gaia
 12. Brengt je dichter bij de heilige energie van Moeder Aarde